Melyik budapesti egyetemen érdemes jogot tanulni?

válasza:

válasza:

válasza:#3 én az első válaszoló vagyok, és jogot hallgattam. Az ELTE-re jártam, de a többi két budapesti egyetemről is jól informálódtam az oda járóktól, úgyhogy teljesen felesleges volt bunkózni.
Nem azt írtam hogy kiváló a közösség, hanem azt, hogy jobb a Károlin és Pázmányon mint az ELTE-n. A bukásról pedig nézd meg a statisztikákat, én pontosan tudom milyen sokan buktak az évfolyamomból a képzés ideje alatt.
A Pázmány lehet hogy bekeményít később, az ELTE viszont végig nagyon szivatós.

válasza:

válasza:#5 akkor olvasd vissza az első mondatodat, számomra igenis sértő volt.
Lelki problémám pedig nincs, csak nem hagyom szó nélkül ha belekötnek ebben a stílusban abba amit leírok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már 2. éve tanulok pénzügy és számvitelt a Corvinuson, mert egyetem előtt az volt az álmom, hogy Budapesten éljek és dolgozzak (Miskolcon születtem és éltem eddig), de egyre biztosabb vagyok abban, hogy inkább Miskolcon szeretnék élni az alapképzés után, ezért lehet,...
Jövőre érettségizem és érdekelne, hogy hova a legérdemesebb jelentkezni; oktatás, oktatàsi módszerek, társaság, diákélet szempontjából.
Még van egy évem gimnáziumban. Nem Magyarországon élek, viszont oda szeretnék egyetemre menni. Erre megvan a lehetőségem, nem is ez a kérdés, hanem igazából nem nagyon vagyok képben a magyarországi egyetemekkel. Valamilyen környezetvédelemmel kapcsolatos budapesti...
Ár-érték arányban a legjobbat keresem. Nem megvenni akarom a diplomát, de a minőségi interaktív oktatás nem biztos, hogy a száraz tananyag torkokon történő leerőszakolásán majd brutális visszakövetelésén múlik.
Gondolkodtam ha egyetemre megyek milyen szakra megyek és a Jogász szakra gondoltam,, Olvasgattam sok mindent róla néztem egyetemeket is és az ELTE megtetszett bár tudom hogy oda nem lehet csak úgy bejutni meg bent maradni sokat olvastam róla de jobb lenne ha itt valaki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!