Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nehéz bekerülni a Pázmányra?

Nehéz bekerülni a Pázmányra?

Figyelt kérdés
Például politológia szakra.
2014. máj. 13. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek mi a nehéz.
2014. máj. 13. 19:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk az átlaghoz képest? Van 382 pontom. Sztem ez olyan átlag körüli.
2014. máj. 13. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:

milyen szakra...?

Nézed meg az elmúlt évek ponthatárait az adott szakon..és a jelentkezők és férőhelyek számát és vesd össze a mostani jelentkezők és férőhelyek számával..abból már lehet következtetni..

2014. máj. 13. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, de azok szerintem nem 100%-osak. Inkább valaki olyat kérdeznék, akit már felvettek.
2014. máj. 13. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:

mi nem 100%?? kérdező?

A felvi adatai..na ne vicceljél..az 100%, hivatalos statisztikai adat.

2014. máj. 13. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, mert akit már felvettek, az 100%-ra tudja? Én kijártam a Pázmányt, több szakot is, de én sem tudok jobbat ajánlani, mint a felvi.hu-t.
2014. máj. 13. 20:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, de van,a mit nem értek a felvivel kapcsolatban. Hiába írja, hogy felvettek a 100-ból 15-öt egy 30-as kapacitású osztályba. Attól még nem tudom, hogy mi alapján veszik fel az embereket. Nem tudom, hogy hány pontjuk volt a felvetteknek, és hány azoknak, akiket nem vettek fel, pedig befértek volna még a keretbe. Nézem én a felvit, de nem ad teljes körű tájékoztatást.
2014. máj. 13. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy hány pontjuk volt a felvetteknek, és hány azoknak, akiket nem vettek fel, pedig befértek volna még a keretbe."

- Nyilvánvaló, hogy akinek kevesebbje volt, mint a ponthatár, azt nem vették fel, akinek meg legalább annyi, azt igen.

2014. máj. 13. 22:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Na jó. Lehet, hogy most valamit nagyon félreértek. Előbb kell jelentkezni és utána van a ponthatárosztás?
2014. máj. 13. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:

ponthatárhúzás nagy különbség szerintem..

Igen előbb kell jelentkezni..februárban és nyár közepén van a ponthatár húzás...akkor derül ki hogy hány ponttal lehet bejutni..addig csak tippelni lehet.

2014. máj. 13. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!