Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Év végi bukás? (Kérdésed túl...

Év végi bukás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
10.-es vagyok már tavaj is nehezen ment az lektronika és idén már semmit se értettem belőle. Félévkor még épp hogy átmentem de ez most nem így lesz és már nem tudok érte tenni semmit.A kérdés az hogy ilyenkor ha csak egy tantárgyból bukok át tudok menni másik szakra vagy esetleg másik suliba úgy hogy lehetőleg ne 9. osztálytól kelljen újrakezdeni? Melette tanulok gépészetet is az megy, csak ez a ezelktronika tőlem nagyon távol van..ha bemagolom akkor se jó mert nem értem,nem tudom alkalmazni a számításokba.Negatívot nem kérek...
2014. máj. 16. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bárhova is mész, csak úgy lehet átmenni a következő évbe, ha az előző év követelményeit teljesítetted.
2014. máj. 16. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Pótvizsgáznod kell majd abból a tárgyból,

ami nem sikerült

2014. máj. 16. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:

A pótvizsga elég reménytelen mert tényleg szinte semmit se értek belőe, és annak nincs értelme hogy végigbukdácsoljam.

Szóval ha most megbukok akkor jövőre csak 10.-es ként kezdhetek máshol igaz?

2014. máj. 16. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meggyőzni a tanárt, hogy átmész másik iskolába, csak engedjen át évvégén vagy rosszabb esetben a javítóvizsgán. Néha beválik.
2014. máj. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!