Jelentkeztem egyetemre, de közben munkát kaptam. Nappali tagozat helyet levelezőt szeretnék és másik iskolában, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem télen egyetemre, nem sokára kiderül, hogy felvettek-e azonban, közben kaptam egy ígéretes munkahelyet. Szakmai gyakorlat és pályakezdőként plusznak találom, ennyi fizetés mellett. Azonban költözéssel jár, a pesti egyetemet melyet megjelöltem nem tudnám nappalin elvégezni, sőt a legjobb lenne, ha beíratkozás előtt, után áttudnék jelentkezni másik egyetemre, levelezős szakra. Ez így kivitelezhető lenne, vagy meg kell várni a keresztfélévet?2016. jún. 29. 09:00
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Azt hiszem dolgozok, szerzek szakmai gyakorlatot és így 23 évesen talán nem vagyok lekésve semmiről. Csak kiszeretném próbálni magam a szakmámmal és azt hiszem egész jó ajánlatot kaptam. ( kezdőként próba idő után 150 e ft netto). Csak tovább is képezném magam meg nem is, szeretnék felmutatni már ezt azt magamnak meg az életnek.
2016. jún. 29. 23:31
12/12 anonim válasza:
#10-es tanuld meg már értelmezni , amit olvasol és a releváns részeket is másold be. Akkor engedélyezheti a teljesítés előtt, ha elkezdte, tehát a félév első napján bejelentkezett aktívra. Akkor kérvényeznie kell és nemcsak a 2 félévben kérvényezheti, hanem az első félévben is. Fogd már fel, ha nem jelentkezik be aktívra, akkor passzívon marad így nincs mit kérvényezzen, nem teljesíti az első félévet, mivel még el sem kezdte, mert passzívon volt, ahhoz, hogy ne teljesítse el kellene kezdenie, nem? Még egy kicsit olvasgassál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!