Mennyire lehetetlen célkitűzés az, ha én huszonX évesen szeretném elkezdeni a pszichológia levelezőt (és akár a doktoriig vinni, de legalább valami szakirányig)?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 18:45
1/3 anonim válasza:
Én kerek harmincévesen vágtam bele. :) Miért lenne lehetetlen? Eszem van, erőm van, akaratom van, élettapasztalatom is, és pénzem is, de legalábbis gyűjtök folyamatosan :)
2/3 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
Én kicsit az anyagiak miatt is aggódom a jövőre nézve, nem tudom alapja mennyire van annak, amit mondanak, de eddig kb csak azt kaptam meg, hogy nem éri meg az időt energiát mert úgysem fogok vele sokat keresni, meg nem lesz munkám pszichológusként, stb...
2016. júl. 1. 18:54
3/3 anonim válasza:
Állítólag tényleg nehéz elhelyezkedni vele. De ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor vágj bele! Aki ért a munkájához, az mindig talál. Egyébként Nekem vannak ismerőseim akik 30 felett vannak, és levelezőn csinálják az egyetemet. A hátrány csak, hogy munka mellett állításuk szerint nagyon nehéz, kb semmi szociális élet. És jobban bele kell mélyedniük a témába, mint a nappalisoknak (több szakkönyvet olvasnak).. Meg a pénz lehet hátrány, ha nem tudod elvégezni, akkor vissza kell fizetned rengeteg pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!