Suli és sport mellett megoldható a heti 2×2 különóra plusz itthon meg 1 nyelvtanulás?
Tehát a suli mellett még:
- sport
- különóra 1
- különóra 2
- plusz 1 nyelv
??
Miért kell ennyi minden? A tapasztalatom az, hogy ilyenkor az ember ereje és figyelme elaprózódik, és a végeredmény egy rakás közepes eredmény.
Simán megoldható, csak fel kell tudni állítani a fontossági sorrendet! Én jövőre fogok érettségizni, suli mellett lovagolok, atletizálok (legalább heti 3-3 edzés), és különóráim is vannak. És mielőtt még valaki azzal jönne, van magánéletem, van szabadidőm, és jól érzem magam így! Ha ezek neked fontosak és szánsz rájuk időt, össze tudod hozni :)
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!:)
3! Milyen különórád van még?
Mióta jàrsz ennyi mindenre?
Nem szoktál túl fáradt lenni?
Suliba milyen az átlagod?:)
3-as vagyok!
Jeles átlagom van egy erős gimnáziumban, most voltam kint 3 hónapos ösztöndíjjal külföldön. Soha nem volt vele gondom, hogy hogyan osszam be az időmet. El kell hagyni a felesleges dolgokat, nem kell naphosszat a neten lógni, és felállítani a fontossági sorrendet. Mint minden átlagos gimnazista, én is fáradt vagyok néha, de nem gondolom, hogy túlterhelt lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!