Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Illik gyermekágyas anyára...

Illik gyermekágyas anyára zúdítani a saját problémáinkat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
A kérdés költői?
2010. dec. 5. 17:51
 2/7 anonim válasza:
100%
attól függ h ki és milyen problémák...kicsit bővebben fejtsd ki...
2010. dec. 5. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem illik.
2010. dec. 5. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem illik.
2010. dec. 6. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy kije vagy, milyen a viszonyotok?

Én örülnék is neki, ha közben mondjuk kaját csinálnál nekem, vagy kicserélnéd a baba pelenkáját. :)

2010. dec. 7. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem illik. De.

Kivétel az, amikor a kismamát ki kell zökkenteni az esetleges letargikus állapotból, mert akkor nem a saját "bajával" foglalkozik.

2010. dec. 17. 19:42
 7/7 anonim válasza:
szerintem csak ha komolyan érdeklődik a hogyléted és a problémáid felől. bár panaszkodni szerintem másnak sem illik... /erre szokták azt mondani, hogy sajnáltatja magát/
2011. jan. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mikor lesz így vége a gyermekágyas időszaknak? Másnak is "ugrált" így? - Mikor lett vége?

Még csak 2 hete szültem,de már nagyon várom,hogy lecsengjen! Pláne,hogy 1 hét után pár napig nem volt semmi,majd egyik megint lett némi élénk színű,utána napokig megint semmi,majd megint lett némi élénk.. Mondjuk azon nem csodálkoztam,mert nincs lehetőségem pihenni...

Hogy telt, hogy telik a gyermekágyas időszak nektek?

Nekem nagyon lassan és néha úgy érzem megőrülök. Még van 4 hetem a 6 hétből. Elmondanátok, leírnátok hogy telik, telt egy napotok? Első baba. Mit lehet csinálni egy ilyen pici babával napközben ha ébren van, mert én néha úgy érzem már nem tudom mit kezdhetnék egymással.

A Szent István Kórházban milyen a gyermekágyas részleg?

Mi van benne, mi nincs? Van például szekrény, külön fürdő, vagy ilyesmikre gondolok!?

Hogyan győzzem le a 2. szüléstől és a gyermekágyas időszaktól való félelmemet?

Fél éve szültem, jobban fájt, mint amire számítottam, a gátsebem hetekig gyógyult, addig ülni (sokszor állni se) se tudtam, a babám rengeteget sírt, totál kimerültem akkor idegileg is. Szeretnénk még egy babát, de nem tudtam még túltenni magam ezeken a fizikai és lelki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!