Illik gyermekágyas anyára zúdítani a saját problémáinkat?

válasza:Attól függ hogy kije vagy, milyen a viszonyotok?
Én örülnék is neki, ha közben mondjuk kaját csinálnál nekem, vagy kicserélnéd a baba pelenkáját. :)

válasza:Nem illik. De.
Kivétel az, amikor a kismamát ki kell zökkenteni az esetleges letargikus állapotból, mert akkor nem a saját "bajával" foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
És hanyadik héten lett gyenge halvány rózsaszínű?
Még csak 2 hete szültem,de már nagyon várom,hogy lecsengjen! Pláne,hogy 1 hét után pár napig nem volt semmi,majd egyik megint lett némi élénk színű,utána napokig megint semmi,majd megint lett némi élénk.. Mondjuk azon nem csodálkoztam,mert nincs lehetőségem pihenni...
Nekem nagyon lassan és néha úgy érzem megőrülök. Még van 4 hetem a 6 hétből. Elmondanátok, leírnátok hogy telik, telt egy napotok? Első baba. Mit lehet csinálni egy ilyen pici babával napközben ha ébren van, mert én néha úgy érzem már nem tudom mit kezdhetnék egymással.
Mi van benne, mi nincs? Van például szekrény, külön fürdő, vagy ilyesmikre gondolok!?
Fél éve szültem, jobban fájt, mint amire számítottam, a gátsebem hetekig gyógyult, addig ülni (sokszor állni se) se tudtam, a babám rengeteget sírt, totál kimerültem akkor idegileg is. Szeretnénk még egy babát, de nem tudtam még túltenni magam ezeken a fizikai és lelki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!