Melyik a legjobb webkamera mostanság?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 14:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Melyik blog oldal a legjobb?
Indítani szeretnék egy blogot. Elég nagy fordulat következett be az életemben. Mit ajánlotok?
Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre. Mit tegyek?
Ő sokkal szebb nálam. Bomba alakja van. A fél suli döglik utána. Kisebbségi komplekszusom van mellette. :( Mikor ketten megyünk szünetbe a folyosón egy csomó srác ráköszön, hogy: szia Dóri! Engem észre sem vesznek mellette. Elegem van már ebből. :/ 16/L
Melyik elérhető árkategóriájú (10. 000HUF alatti) webkamera a legjobb skype-oláshoz?
Logitech párti vagyok, de abból is van rengeteg fajta. Tapasztalatok érdekelnek. A jelenlegivel az a gond, hogy nagyon szemcsés a kép a partnereknél, és éjjel rettentően sötét, még lámpák mellett is (beállításoknál is fel van húzva a fényerő).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!