A legjobb barátomnak, hogyan tudnék lelkiismeret furdalást okozni?
Nem vagyok szemét, de pár napja nagyon összevesztem vele és olyakat mondott, hogy reméli, hogy holnapra halottan talál rám...meg hasonlókat...ez nekem nagyon fájt, sírtam is miatta...és most kérlek, ha tudtok olyan viselkedést, hogy megbánja ezt az egészet és lelkiismeret furdalása legyen akkot írjatok tanácsokat...köszi:-) jah és az illető fiú
15/L

válasza:

válasza:

válasza:rossz kategória, vagy ti esetleg jártok is????
most legjobb haver vagy párod??? jelentelek. és az elsővel értek 1et

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mind a ketten 15 évesek vagyunk,és ő egyszerűen tökéletes
Már nem a barátot fogom benne látni, hanem a pasit! :S H. E. L. P.20/L
Azért írtam ide ezt a kérdést, mert Egy PÁR-nak szeretnék ajándékot, tehát Párkapcsolat ról van szó. Sziasztok ! 24 éves pasi vagyok, nincs barátnőm. A legjobb barátom és az ő párjának, akivel szintén jóban vagyok ajándékot szeretnék venni, mert jön a karácsony,...
fiú, és nem tetszik meg énse neki, csak hogy mit adjak neki?:D mert szoktunk adni egymásnak minden évbe , de kifogytam az ötletekből.:D
időről időre sikerül elfelejteni, de aztán újra felötlik bennem. az a baj, hogy ezt ki is mutatja, és nagyon sokszor meg is nyilvánul. pl mikor épp nem laktak együtt a kollégiumban, akkor 2naponta arról hisztizett nekem, hogy jaj de rég látta, és mennyire hiányzik...
ha visszautasit,akkor sem szeretnem,ha a baratsag tonkremenne...mit tehetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!