Miért van ennyi magányos ember?

válasza:

válasza:Kb. minden 3. embernek nincs egy barátja sem, 2/3-nak viszont van.
Számos oka lehet annak, hogy valakitől eltávolodnak a barátai: pl. megváltozik az életük és már nincs semmi közös tevékenységük vagy érdeklődésük. Vagy a személyiségük változik meg.
A 20-as, 30-as korosztályban általában a munka és a család mellett a legtöbb ember annyira leterheltnek érzi magát, hogy a kapcsolatai egy részét megszakítja. Vagy akár mindet.

válasza:

válasza:A barátságért tenni kell, nekem régen sokkal több barátom és haverom volt de mióta elköltöztem és kevesebb az időm néhányan elmaradtak, ez nem csak az ő hibájuk hanem az enyém is.
Saját tapasztalat alapján azt gondolom azért van ennyi magányos ember mert sokan önzőek és mást nem hallgatnak meg, csak azért kell barát, hogy legyen akinek panaszkodhat akivel kimozdulhat ha neki van kedve stb.
Kapcsolódó kérdések:
poénból beírtam google-ba a kérdést, hogy "járnál cigánnyal?" És ezt dobta ki: www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__2205583-jarnal-cigannyal__oldal-2 kb. leesett az állam. komolyan ennyi rasszista ember van? nem csak ez alapján, hanem mostanában...
Csak számomra tűnik szomorúnak ez a kép, pl:amikor az utcán sétálok és látom az emberek csüggedt arcát!?
Egyre nehezebb ismerkedni, egyre több a magányos, egyedülálló ember. A szüleink és nagyszüleink még internet, közösségi-, és randi oldalak, meg mobiltelefon nélkül élték a fiatal éveiket, és mégis könnyebben megtalálták egymást. Most meg... Vajon miért?
Az ismerőseim nagyrésze magányos, aki meg véletlenül nem, az meg "örök szerelemben" él. én ezt nem értem (20 éves vagyok, főiskolás lány)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!