Mennyire zavar, ha a párodnak nincs sok barátja?
Sok ismerősöm van, jól kijövök az emberekkel és társaságban is általában jól érzem magam, viszont nagyon kevés igazi jó barátom van, inkább "felületes" kapcsolatok. Szerintetek ez zavaró lehet egy kapcsolatban, ha igen, mennyire? Valaki hasonló szituációban? :)
20L

válasza:Sose jöttem ki a pasijaim haverjaival, így én kifejezetten örülnék, ha kevesebb lenne :D
Amúgy nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség... Nekem is 3-4 barátom van, meg néhány haver.
23N

válasza:

válasza:

válasza:Mi mindketten otthon ülősek vagyunk és ez egyikünket sem zavarja. Párom eljár kb hetente 2szer focizni, de mihelyst vége jön is haza. Én új vagyok Pesten, így még nem sikerült barátokat találnom. Mindent egymással beszélünk meg.
22/L

válasza:

válasza:Nálunk se a páromnak, se nekem nincsenek hatalmas barátságaink. Nekem sok a haver, meg az ismerős, barátok meg vannak ketten, hárman.
A párom idősebb nálam, mivel már nem jár iskolába lemorzsolódtak a haverok, meg az ismerősök, már csak köszönnek egymásnak, így neki is két három igazi barátja van. Engem egyáltalán nem zavar.

válasza:engem zavart. nem vagyk otthonülős, sok haverom van, és 3-4 igazi barátom. hétvégén mindig vita van abból is, hogy kivel bulizzak.
párom szinte mindenkivel haragban volt, nincsenek nagyon barátai. azt akarta, minden percemet rááldozzam.
vége is lett ezért a kapcsolatnak, mert nem tudta elfogadni, hogy nekem széles a haveri köröm, jövök-megyek.
én elfogadtam volna az ő helyzetét, ha nem akart volna folyton rámakaszkodni.
21/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Engem kiráz a hideg, ha valaki azt mondja, hogy "párom"..
Sziasztok,érdekelne mindenki véleménye,mert tanácstalan vagyok. A neten ismerkedtem meg a párommal egy társkereső oldalon ,7 hónapja vagyunk együtt,1 hónapja együtt is élünk.Ő 41 éves,elvált ffi. Az alkalmazás törölve lett mindkettőnknél.Neki megmaradt néhány...
Maradando fogszabályzóval , lehet smárolni?? vagy az nem zavaró??? NORMÁLIS VÁLASZOKAT !!
Ha valamit egy kicsit is rosszul csinálok leordítja a fejem, de én nem kiabálhatok vissza mert akkor megint én lennék a rossz.Pl tegnap nem tanultam meg jól Ady Endre életútját és leszedte a fejem, meg elhordott mindenféle hülye lánynak. Aztán azt mondta hogy ha egy...
most augusztusban töltöttem be a 18at. nem vagyok egy hamvába holt lány, mindig jó kedvem van és mosolygom. régen elég hebrencs voltam de szerintem mostanra komolyodtam és tudok viselkedni érett felnött módjára. màr tobben is megjegyezték hogy érettebb vagyok a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!