Kik azok a cigányok?

Azok a romák, dzsipszik. magyarországon élő, többnyire segélyekből ésl opásokból élő, gyerekeket potyogtató, nagy hangú, giccses, esetleg koszos emberkék, egy része putriban él, a másik meg ebből abból tartja fenn magát és aranylánc lóg a nyakukba, olyanok, mnit az olaszok, eredetileg az indiaiaktól származnak, bevándorlók, lősködők a magyar nép nyakán. Tisztelet a kivételnek. Ők rasszistának tartanak minket, és etnikai megkülönböztetésként kinézik őket innen, de nem alaptalanul. Van több fajtájuk: zenész, beásszőke cigány stb. a legtöbb nógrád megyében van és somogyban
nem szeretnek dolgozni, a piac téren és a buszmegállóban, a centrum téren sok van belőlük.
Néha még zoknit is árulnak és akkor piára költik.
Életük a jóslás. A legtöbbnek ez a vezetékneve: Gáspár, Hegedűs, Lakatos, Orbán, Orsós, Forgács

kihagytam pár dolgot, a cigányok, amikor asszonyok lesznek, akkor már nem hordanak nadrágot, mert az passzos és jól látszik benne az alakjuk, ilyenkor hosszú szoknyával takarják el. Olyanok, mnit az arabok, amit a férfinak szabad azt a nőnek nem, a pasik nem szeretik, ha a nőjükre valaki szemet vet (mondjuk elég nagy ízlésficama lehet az olyannak)
és sokszor meg is verik az asszonyt, a nők ezért szeretnek a pasi mögött közlekedni, nehogy kapjanak egy sallert. a legtöbb gyerek pici korába törpe, meg nem viszik vissza a kicsiket csípőszűrésre, mert igénytelenek, aztán sánták lesznek a gyerekek. sokuk végzi börtönben, szeretnek öldökölni, gyujtogatni,
sok a fejletlen vézna kölyök köztük, de tinédzser korában oylan sokat zabálnak, éso lyan lusták lesznek, hogy kövérekké válnak, alig bírnak megmoccanni, inkább csak gurulnak.

ők sosem kerülik ki az embert, ha nem megyek odébb akkor nekem jönnek, múltkor félre is álltam, elég szük volt a hely négyünknek, de még ugyis nekem jött a nő, nem baj, legalább én is löktem rajta egy nagyot, nem tudtam mit csinálni, bazi nagy táska volt nála.
Elég szemtelenek, tele van velük a mónika show meg a Joshi Bharat, annyira babonásak és osk hülyeségben hisznek. Nincs egy cigánylány akit ne látnék hosszú hajjal, hosszú szoknyába meg nagy karika fülbevalóval a fülében. sokszor nem is szép barna a bűrük, inkább olyan szürkés, füstös koszos barna.
Nem nagyon adnak magukra. nincs szégyenérzetük, semmi büszkeség nincs bennük. A körömlakk ott ak örmén, de az már nem érdekli, ha le van kopva, szeertnek oylan cicababásan viselkedni, de persze koránsem olyanok mnit egy playmate bombázó. Pokahontasz kivitelben :)

ilyen a Gáspár Győzp meg az LL Junior,
szeretik a cigány zenét, a báli zenét, a hegedűt.
Ilyen neveket adnak a gyerekeiknek hogy Eszmeralda, Kevin, Dominik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!