Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagy itt? Gyakorikerdese...

Miért vagy itt? Gyakorikerdesek.hu

Figyelt kérdés

sziasztok

1. ti miért regisztráltatok, miért látogatjátok a gyakorikerdesek-hu oldalt? mi a motivációtok, miért kedvelitek?

2. miért itt beszéltek meg számotokra fontos témákat,

problémákat?

kérlek, írjatok nemet, életkort és foglalkozást is a válaszaitokhoz.

köszönöm

2016. jún. 27. 03:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Már nem is tudom hogyan találtam rá erre az oldalra, nagyon régen (2008-2009 körül lehetett), érdekesnek tűnt, ezért regisztráltam. Először még csak olvasgattam, aztán már azért jöttem fel, hogy segítsek. Kérdéseket elég ritkán tettem fel, de ha mégis, az leginkább azért volt, mert szerettem volna ha semleges, kívülálló személyek adnak tanácsot 1-1 kérdéses helyzetben, nem pedig az elfogult rokonok, barátok.

23L

2016. jún. 27. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Azért regisztráltam ,hogy tudjak kérdést feltenni, illetve válaszolni, mi másért :D

Azért itt beszélünk fontos témákról, mert néha ciki ismerősök véleményét kikérni erről-arról. Itt pedig bármilyen kérdést feltehetsz , több korosztály, többféle ember válaszol rá más gondolkodással, és ez így jó. Meg szerintem ez egy jó kis közösségi oldal.

2016. jún. 27. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

valaki meg tudná mondani a 8-9 értelmes, ide tartozó hsz-t miért pontozták le?

és egyáltalán miért pontoznak itt????

Az 1-nek igaza van, kár volt lebunkózni kérdező.

Te semmit nem mondtál magadról, csak a #2-es bunkózó hozzáröffenésből sejtjük, hogy egy értelmetlenül kíváncsiskodó, ezért hamar öregedő, bunkózó pontozógépnő jelen esetben a kérdező.

Jobbulást!

2016. jún. 27. 08:58
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigieket!

N (34), társadalomkutató

2016. jún. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!