Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki fordítana nekem magyar...

Valaki fordítana nekem magyar szöveget francia nyelvre? NAGYON FONTOS

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy Francia férfivel akivel komolyabban szeretnénk tartani a kapcsolatot,esetleg összeköltözni és előtte szeretnék magamról pár mondatot írni meg pár kérdést feltenni...És ebben kellene nekem hogy valaki segítsen mert a google meg az ilyen fordítók nem elég pontosak...Előre is köszönöm a segítséget!
2011. okt. 18. 22:02
 1/2 anonim válasza:
68%
mennyit fizetsz?:)
2011. okt. 18. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi.... mennyit kérnél?:D
2011. okt. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Le fordítaná nekem ez valaki holnapra? Angol-Magyar

Because I wanted to help endangered animals. Did the friends in you class join two years ago? No,the Did't.But last year we learned about endangered whales and dolphins,Then our teacher explained abou WWF and they decided to join. What did you class do to help WWF...

Valaki le fordítana nekem egy magyar szöveget angolra?

Íme a szöveg: A Tisza-tót látogattuk meg a nyári szünet alatt a családdal. Egy a parthoz közeli kempingben szálltunk meg pár napra. Egész nap fürödtünk a kellemes hőmérsékletű vízben. Szinte csak enni jöttünk ki. A harcsapaprikást nem lehetett kihagyni. Az idő végig...

Valaki fordítana nekem egy kicsit? :D Spanyol-magyar

(Igen tudom, egy részét már kérdeztem) minden új mondat elején kötőjel van. - De que me vale. - Pero como yo gane y tu perdiste me debes algo. - Te ha afectado el derrame? - Te esneño y te hago ver estrellas. - Que tengas un bonito fin de semana, sonrie...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!