Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez az angol kifejez...

Mit jelent ez az angol kifejezés: i wish i was there?

Figyelt kérdés
mert szó szerint nem értelmes
2008. jún. 1. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
bár ott lennék.
2008. jún. 1. 21:18
 2/8 anonim válasza:
38%
Bárcsak ott lehettem volna. Ez tuti, angol nyelvterületen élek:)
2008. jún. 1. 21:40
 3/8 anonim válasza:
96%
Én nem élek nyelvterületen, de szerintem azt jelenti, amit az 1. válaszoló írt: bárcsak ott lennék.
2008. jún. 2. 12:59
 4/8 anonim válasza:
4%
A was múlt időt jelent, vagyis voltam. Ha azt jelentené, hogy bárcsak ott lennék, akkor így szólna: I wish I will there. ugyanis a will a jövőidő és nem a wish.
2008. jún. 2. 14:06
 5/8 anonim válasza:
Bocsi, elírtam. a múlt idő a was és nem a will
2008. jún. 2. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A wish után ugyanúgy mint a feltételes módban, múlt idő kell és jelenre fordítjuk! Vagyis "bárcsak ott lennék". Olyan nincs hogy I wish I will there. Ezzel elszúrhatsz egy középfokú tesztkérdést, ezeket szeretik belerakni!
2008. jún. 2. 14:11
 7/8 anonim válasza:
100%
wish után múlt időbe kerül az ige, és attól jelenti azt hogy bárcsak ez meg az. annak hogy i wish i will there, márcsak azért sincs értelme mert pl. hiányzik belőle a létige.
2008. jún. 2. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
az első válaszoló vagyok. nem élek nyelvterületen, de éltem. az i wish i had been there a bárcsak ott lettem volna.
2008. jún. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Mit jelent? ( angol szöveg+1 kifejezés) (ha csak részleteket fordítotok, az is segítene)

-drag and drop widget/drag and drop feature Widgets are lightweight applications that can be combined and used to interact with underlying computing platforms. The new IBM widgets include a Team Marketplace widget that allows teams to work collaboratively on IBM and...

Mit jelent ez a kifejezés (mondat)? Angol.

Jager: I'm just sayin.... konkrétan a sayin és a kif. érdekelne. a Jager alatt a piát lehet érteni?

Mit jelent ez az angol kifejezés?

make my demons wrong azt hiszem így hallottam.

Mit jelent ez az angol kifejezés?

Might and magic Már láttam úgy is,hogy "Might and magic világ".

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!