Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lesz Tápiószelén aug.20-ra...

Lesz Tápiószelén aug.20-ra valami műsor?

Figyelt kérdés

Tavaly, ugye nem volt. De júliusi híradó nincs. Az augusztusit meg vagy megkapjuk 20. előtt vagy nem...

Szóval lesz valami a népkertben? Tűzijáték lesz?

2013. aug. 3. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
valami tuti lesz
2013. aug. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Ha csinálok ilyet akkor melyik részével kezdjem?

Csinálok egyik barátnőmmel egy műsort. Én az állatok(hobbiállatok) tartásával, gondozásával és ehhez kapcsolódó dolgokról fogok beszélni, és tanácsot adni, barátnőm meg smink, tánc, és öltözködésről fog beszélni. Az lenne a kérdésem, hogy mivel kezdjem én a beszédet?...

Erre szerintetek lenne igény? Van értelme ilyet csinálni?

Nagyon rég óta tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, és most 15 éves vagyok. Az is bebizonyosodott már, hogy értek az állatokhoz, és különleges kapcsolat van az állatok és én köztem. Ez nagyon bénán hangzik, de tényleg így van, és nem csak egy elvarázsolt...

Az iskolánkban, ki mit tud lesz, és nincs ötletünk mit adjunk elő. Valakinek esetleg lenne?

Gondoltunk táncra, klip eljátszásra, de konkrét ötletünk nincs.

Fenn van a neten a mostani Szépségkirálynő adás?

A teljes verzió, nem csak a Kocsis Korinna botrányrész. Linket kérek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!