Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek férfiként egy...

Szerintetek férfiként egy szabadtéri rendezvényen ciki beállni a toitoik előtti sorba?

Figyelt kérdés
Mármint nyilván sokan elintézik ott kint.
2016. jún. 22. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem cikibb "elintézni ott kint".
2016. jún. 22. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek az elsővel.

Sokkal cikibb egy bokor mögé bemenni.

2016. jún. 23. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, hogy cikibb kint elintézni, de sokkal higiénikusabb egy bokor mint egy toi-toi.

A bokorban csak a saját micsodádat kell megfogni, de a toi-toi kilincsével rengeteg emberét.

2016. jún. 26. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Baromi higiénikus, ha egy rendezvény után az összes közeli bokor tocsog a vizeletben. Nem véletlenül minősül szabálysértésnek a nyíltszíni hugyozás.
2016. jún. 26. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 akkor innentől csak én megyek oda és nem muszáj még neked is; én Csak akkor megyek bokorba ha Egészségüyileg(!) Muszály Azonnal pisilni (már eljutva oda, hogy addig x ideje-órája tartogattam, addig persze tartottam, de csak addig bírtam, az adott ponton minden más érzéknél erősebb fizikai fájdalmam van és innen csak idő kérdése, hogy Mindenképpen kijön, hát amivel kötelező egyetértened ill. mindenkinek egyetértenie, hogy a tényleges behugyálásnál még mindig jobb ha legalább akarva is volt az a bármelyik bokorban is megtörtént ürítés ‒ mindez persze nem szórakozóhelyre/kulthelyre vonatkozik, mert ott úgyis van mesterséges illemhely, inkább a hétköznapi utcai szitukra, mert Te=#4 még erre IS gondol6tál ‒ U.I.: amennyiben inkább behugyál vki az utcán csak azért, hogy Te ne dolgavégzést lásd, az ilyen esetnek is az ám a vége, hogy előbb-utóbb a nadrágszáron is lefolyik és pont ugyanúgy tocsog majd a föld a végén, szóval ezért is jobb akkor már az illető saját lábát+ruhaneműjét kihagyni a buliból)
nov. 3. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 a tocsogás már amúgy is megvalósul a napi ötven kutya által (ugyanott persze "csak" a rendezvény idején kívül, máshol bármikor), annak már mindegy egy random utcai bokornak
nov. 10. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!