Mi az eredete a tapsnak? Egyáltalán honnan jött ez a szokás, hogy így fejezzük ki a tetszésünket valami iránt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Lehet azért is mert ügye az univerzum tágul tágul tágul aztán hirtelen össze fog esni. Ugyanezt csináljuk mi is, csak a kezünkel :)
Persze köze nincs hozzá, de a fizikatanárom mondott valami ilyen hülyeséget xD
Kapcsolódó kérdések:
Milyen jókívánságot, bókot, frappáns elköszönést?
Van két fiatal férfikolléga a munkahelyen, akik a hagyományos kézfogás mellett puszival is szokták egymást üdvözölni reggelente. A főnök ma reggel közölte velük, hogy ezt nem akarja többet látni. De milyen beleszólása van abba, hogy a beosztottjai hogy üdvözlik...
Régen hallottam másokat, akik még jóval előttem jártak egyetemre, főiskolára, hogyha jó előadást tartott valaki, akkor szokás volt megtapsolni. Amikor én jártam fősulira ilyen már nem volt, de mástól se hallottam ilyenről, más felsőoktatási intézményben sem. Ez a...
Egy távoli ismerősömnek lesz szallagavató bulija és meghívott engem is. Szokás ilyenkor vinni valami ajándékot vagy egyebet?
A 2 eves fiam szulinapjan nem rendeztunk semmilyen zsurt, de mi azoknak a gyerekeknek is adtunk ajandekot, aki nem rendezett zsurt vagy csak mi nem tudtunk megjelenni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!