Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hodász András mint életvezető...

Hodász András mint életvezető coach vélemények?

Figyelt kérdés
Celeb meleg ellenes papból később meleg pap, majd barista, most coach.

tegnapelőtt 06:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

"Celeb meleg ellenes papból később meleg pap, majd barista, most coach."

Éééés egyik helyen sem tudott bizonyítani, elbukott mindenben bárminek állt is neki.

Elképzelésem sincs hogy mit tud ez kócskodni ilyen előzményekkel. :D

tegnapelőtt 07:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Lehet úgy is értelmezni, hogy elbukott mindenben, én inkább azt látom, hogy mindig az adott divatot szeretné meglovagolni. Tehát inkább mindig azt mondta, vagy azt csinálta, ami az adott trendnek megfelelő volt.
tegnapelőtt 08:18
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Szamomra nem egy túl hiteles figura, de remélem megtalálja a számításait.
tegnapelőtt 08:18
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanazt akarja csinalni mint papkent minusz vallas, miert ne lehetne ugyanolyan hasznos (vagy haszontalan).
tegnapelőtt 09:48
 5/18 anonim ***** válasza:
15%
Hodász egy sikeres ember aki boldog életet él. Lehet, hogy a papság elhagyása swgített ebben. Sokan nem képzelik el egy szakmaváltás pozitív dolog lenne az életében. Pl. Erre is rá tud mutatni egy eletvezető coach ebbe is hiteles tudna lenni, hiszen ő megtette.
tegnapelőtt 10:22
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
Pont nem szakmavaltas. Kihagyja belole a vallasi kontost, ennyi tortenik.
tegnapelőtt 10:25
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

A papok/lelkészek elég nagy százalékban végeznek mentális higiéniai képzést is vagy valami hasonlót egyszerűen azért, mert a liturgiák cerebrálásán kívül a munkájuk nagyrésze pontosan ugyanaz, mint egy coachnak.

Szóval ja, lényegében ugyanazt cisnálná, mint papként, csak most nem vallásos keretek között. Szerintem jó döntés.

tegnapelőtt 11:40
 8/18 A kérdező kommentje:
És hitelesnek mennyire hiteles?
tegnapelőtt 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:
56%

8, ezt mindenki döntse el maga. Én hiába mondok róla bármit, ha aztán nem megyek hozzá coachingra, ahogy veled is ugyanez a helyzet.

Nem mintha a coach magánélete bármilyen hatással kellene legyen a coacholt személy problémáira.

Hiteles egy pap, aki a házasságról beszél? Még cska nője sem volt soha, nemhogy házassága!:D

Minden pszichológus teljesen mentes a lelki problémáktól?

A coach nem példát mutat, hanem megfelelő kérdésekkel rávilágít olyan dolgokra amikre te nem gondoltál, így eljutsz egy olyan megoldásra ami számodra megfelelő.

Ha példát kellene mutatnia, akkor merülne fel a hitelességi kérdés. De semmi ilyen szerepet nem tölt be.

tegnapelőtt 11:55
 10/18 anonim ***** válasza:
51%

Egy darabig szimpatikus volt, követtem a YouTube-on, amikor anyukám covidos volt én meg attól rettegtem, hogy mi lesz, ha nagyobb baj lesz, elbúcsúzni sem fogok tudni (akkor már 8 hónapja nem találkoztunk a lezárások miatt - szerencsére erre nem került sor, anyu megúszta a kórházat, bár rezgett a léc), sokat segítettek a hittel, imádsággal kapcsolatos tartalmai.

A pálfordulása viszont meglepett, annyira hangsúlyozta mindig, hogy mennyire fontos a "tisztasága", meg hogy kerülni kell a kísértést, aztán kiderül, hogy vizet prédikál és bort iszik, sőt "tiltott" bort. Teljesen hiteltelenné vált a szememben, biztosan nem kérnék tőle életvezetési tanácsokat.

tegnapelőtt 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!