Hodász András mint életvezető coach vélemények?

"Celeb meleg ellenes papból később meleg pap, majd barista, most coach."
Éééés egyik helyen sem tudott bizonyítani, elbukott mindenben bárminek állt is neki.
Elképzelésem sincs hogy mit tud ez kócskodni ilyen előzményekkel. :D

A papok/lelkészek elég nagy százalékban végeznek mentális higiéniai képzést is vagy valami hasonlót egyszerűen azért, mert a liturgiák cerebrálásán kívül a munkájuk nagyrésze pontosan ugyanaz, mint egy coachnak.
Szóval ja, lényegében ugyanazt cisnálná, mint papként, csak most nem vallásos keretek között. Szerintem jó döntés.

8, ezt mindenki döntse el maga. Én hiába mondok róla bármit, ha aztán nem megyek hozzá coachingra, ahogy veled is ugyanez a helyzet.
Nem mintha a coach magánélete bármilyen hatással kellene legyen a coacholt személy problémáira.
Hiteles egy pap, aki a házasságról beszél? Még cska nője sem volt soha, nemhogy házassága!:D
Minden pszichológus teljesen mentes a lelki problémáktól?
A coach nem példát mutat, hanem megfelelő kérdésekkel rávilágít olyan dolgokra amikre te nem gondoltál, így eljutsz egy olyan megoldásra ami számodra megfelelő.
Ha példát kellene mutatnia, akkor merülne fel a hitelességi kérdés. De semmi ilyen szerepet nem tölt be.

Egy darabig szimpatikus volt, követtem a YouTube-on, amikor anyukám covidos volt én meg attól rettegtem, hogy mi lesz, ha nagyobb baj lesz, elbúcsúzni sem fogok tudni (akkor már 8 hónapja nem találkoztunk a lezárások miatt - szerencsére erre nem került sor, anyu megúszta a kórházat, bár rezgett a léc), sokat segítettek a hittel, imádsággal kapcsolatos tartalmai.
A pálfordulása viszont meglepett, annyira hangsúlyozta mindig, hogy mennyire fontos a "tisztasága", meg hogy kerülni kell a kísértést, aztán kiderül, hogy vizet prédikál és bort iszik, sőt "tiltott" bort. Teljesen hiteltelenné vált a szememben, biztosan nem kérnék tőle életvezetési tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!