Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gond lenne, ha egy ideig több...

Gond lenne, ha egy ideig több gyülekezetbe is járnék?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert tiszteletlen akarok lenni Istennel, semmi ilyen. Pusztán meg akarom tapasztalni a közösségi életet és hogy hogy érezném ott magam.

Lenne hátrányom ebből?

tegnap 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem lenne gond
tegnap 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Senkit sem érdekelne.
tegnap 19:14
 3/5 anonim válasza:
Kit érdekel
tegnap 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Útkeresésnek számít, elfogadják.
ma 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy probléma, sőt, a Biblia arra buzdít, hogy bizonyosodjunk meg a dolgokról. Remélem találsz számodra megfelelőt.
ma 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Lehetek egyszerre a római katolikus, protestáns és ortodox keresztény gyülekezet tagja?

Római katolikusnak születtem, ezt nem tervezem befejezni, de szimpatikusnak tartom Luther Márton tanításait, ugyanakkor az ortodox kereszténység szentekhez való hozzáállását. Gondot okozna, ha e 3 közösség tagja lennék, egyszerre? Kiderülne?

Veszélyes dolog lenne a Mormon egyház gyülekezetére járni?

Tegnap két amerikai lány megszólitott, misszionarisok az “Utolso napi szentek” egyhazbol, nagyon jol elbeszelgettünk, és meghivtak a vasárnapi gyülekezükre. Az igazság az, hogy rosszul vagyok. Nincsenek barátaim, senkire sem támaszkodhatok, és az, hogy valaki...

Budapesten van olyan református gyülekezet, ami nem fideszes? És aki nem örül Balog Zoltán püspöknek? Esetleg más (nem szektás) protestáns gyülekezet?

Ahova korábban jártam, ott a lelkész nyíltan támogatta a Fideszt. Szeretnék templomba menni, de hányinger nélkül. Katolikus nem akarok lenni, a szentek meg a pápák nem az én világom. Angyali nyelveken beszélő meg evolúciótagadó neoprotestantizmus meg pláne nem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!