Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Titeket mentett már meg isten?

Titeket mentett már meg isten?

Figyelt kérdés

ma 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Igen.Nagyon sokszor. És jó pár barátomat is,ahogy elmondták.
ma 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Állandóan ezt csinálja velem :)

Tényleg :)

ma 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:
De kérlek meséljétek is el😀
ma 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj bocsi.😀

Írok egy párat.

Kicsi voltam még amikor bicajozni mentem bátyámmal az utcán. Egyszer valami miatt begyorsultam aztán hirtelen lefékeztem,pedig valami mondta nekem hogy nézzek hátra. Hát én nem néztem mert vagánykodni akartam. Mire bátyám belémjött keróval hátulról. Ott feküdtünk az úttesten szétterülve. De semmi bajunk nem lett. Nem hallgattam Istenre de annak ellennére nem lett bajunk.

Volt hogy egyszer majdnem megfulladtam a kádban,igen a kádban...(nem írom le pontosan),az akkori páromat küldte be Isten hogy nézzen meg. Jó pár percig úgy voltam a vízben eszméletlenül. Úgy kellett kipumpálni a vizet a mellkasomból mikor bejött hozzám.De nem lett bajom az oxigénhiánytól. Dicsőség Istennek!

Volt még pár de inkább másokét írom még.

Egy ismerősömtől hallottam hogy ketten mentek kifele kocsival Debrecenből. Már elhagyták a várostáblát,mikor hirtelen elment a gps,a rádió,minden a műszerfalon. Nem értették miért. Aztán azt vették észre hogy megint mennek Debrecenbe befele. A várostáblával megint találkoztak csak befele menet. Isten megfordította őket. Nem akarta hogy elhagyják a várost. Lehet valami baleset történt vona velük. Kitudja. Nekem nagyon megmaradt ez ez eset.

Volt hogy ketten dolgoztak ilyen összerakott álláson. Tudod olyan amin felmásznak az emberek és pl magas ablakcseréhez használják. Nah azon dolgoztak és az egyik hívő volt. Azt mondta neki Isten hogy menjenek be onnan. Bementek az épületbe. A nem hívő társának is mondta. Bent voltak pár percig mire összedőlt az állás. Ha rajta lettek volna biztos halál.

ma 16:27
 5/10 anonim válasza:
100%

1. Egyszer trambulinozás közben széttörött a trambulin egyik lába. Hogy hogyan, azt most hagyjuk, a lényeg hogy széttörött! Az eltört láb vége nagyon hegyes volt, és ha az eltörést követő utolsó ugrásomat előre fele intézem, akkor vagy a lábam, vagy a kolbászom és a tojásom bánta volna😁.

2. Egyszer az egyik barátomnál bicikliztünk, és az utcánkba befordult egy biciklis, aki olyan gyorsan ment, hogy az hihetetlen. Én ilyenkor az utca szélén voltam, és későn reagáltam, így elkezdtem előre fele menni. Majdnem elgázolt, de pont áthaladt előttem. Szó szerint olyan közel volt, hogy olyan érzés volt az én szemszögemből, mintha a testemen ment volna át!!

3. Tesi órán beállítottak a kapuba... Na de én egy kis ropi vékony és nagyon puhány kölyök voltam, ezért féltem is a labdától. Az egyik osztálytársam egy hatalmasat rúgott felém, de mellé ment, viszont én megijedtem, ezért inkább levettem a szemüvegemet, mert tudtam, hogy úgyse tudok védekezni majd🫢. A következő alkalommal pont úgy lőtt, hogy a szememet találta el, és nem is volt időm realizálni, tehát becsukni a szememet. Ha a szemüvegemet magamon hagytam volna, akkor a szemem nem úszta volna meg a szilánkokat.

Akárki is az aki ezt olvassa, tudd, hogy Isten szeret téged, és vigyáz rád❤️

ma 17:25
 6/10 anonim válasza:

1. Egész kicsi voltam még, amikor apummal azzal szórakoztunk a strandon, hogy ugorjak bele az úszógumiba. Nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna és elmerültem a vízben. Apum a lábamnál fogva húzott ki. Simán megfulladhattam volna...

2. 34 éves koromban hasnyálmirigy-gyulladásom lett az ivás miatt. A kórházban gyakolatilag az életemet mentették meg.

3. Tavalyelőtt vonat elé ugrottam öngyilkossági szándékkal. Be voltam gyógyszerezve, semmire nem emlékszem. Majdnem elvéreztem. A kórházban ébredtem egy műtét után, amiben a nyílt combcsonttörésemet hozták helyre. Ezen kívül is voltak sérüléseim. Intenzíven voltam napokig gépekre kötve, majd a traumatológián és a zárton is voltam. Hetek kellettek, hogy ki tudjak kelni az ágyból és újra kellett tanulnom járni.

ma 18:27
 7/10 MTamas2 ***** válasza:
Nincs semmiféle Isten.
ma 18:36
 8/10 anonim válasza:

Megmentett nagyon sokszor. Sajnos viszont megmentett az igazi szeretettől és a boldogságtól is - az utóbbi tizennyolc évben :(

F

ma 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Én voltam zarándokolni. Sokat imádkoztam és általában 4 naponta tudtam csak enni, néha még is olyan erő volt bennem, amivel órákig tudtam folytatni. 418 km. 200km gyalog, 200km kerékpárral.

Kizárt dolog, hogy nélküle sikerült volna.

ma 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Magához vette apámat, mielőtt én oldottam volna meg.

NEM trollkodás! Őszinte a válaszom.

ma 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Én okozhattam fájdalmat a szerelmemnek? Szerintetek miért sírt? Hogy tegyem jóvá? Valaki segítsen, kérlek titeket🙏🏻

Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam...

Hogyan viszonyultok a nyaralásos-élménybeszámolós kérdésekhez az iskolában, első nap? Mennyire zavar titeket/gyereketeket?

Talán most a legaktuálisabb feltennem, tekintettel, hogy holnap kezdődik az iskola Nem tudom manapság hogy van, vagy mennyire jellemző, mert már nem vagyok iskolás, gyerekem pedig még nincsen, de az én időmben, általános iskolában és középiskolában is néhány tanárnál...

Magyarországon felnőtt ázsiaiak, vagy akiknek ázsiai a párjuk, ért titeket/a párotokat megkülönböztetés, bántalmazás Magyarországon?

Ma láttam ezt a hirt: A férjem ázsiai, és itt élünk Szegeden. Az ilyen hírek után féltem, hogy őbelé is belekötnek, ha egyedül megy az utcán, vagy ha lesznek gyerekeink, őket fogják bántani a származásuk miatt.Eddig csak egyszer "ért minket atrocitás", akkor...

Miért tűnt el Vintedről az ajánlás sáv? Titeket is zavar, hogy már nincs ott?

Engem nagyon bosszant ez az új frissítés! A kezdőlapon mindig ott volt az az ajánlás sáv felül, de így, hogy kivették, szörnyű! Minden olyan egyben van nekem most a kezdődlapon. Ráadásul olyan termékeket mutat, amik annyira nem is érdekelnek, úgy értem, hogy az az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!