Elhiszitek, hogy van Pokol, mert elvileg egyesek átélték?
MI van akkor, ha oda kerülünk halálunk után, és mi lesz azokkal, akik elutasítják Jézus kegyelmét, egyáltalán miért tenné ezt valaki??
Dicsősség a Mindenhatónak hogy vannak ilyen bátor keresztény testvéreim! Itt mindenki lehüjéz, de ne bátortalanodj el, egyszerűen borzalmas mennyire nem hisznek az emberek.. pedig a bibliában is írva van a pokolról, kínjairól pont ahogy elmondják a videón.
Tudod most van az idő , hogy Isten népe feláljon a Szent Sz. erejében és gyógyítson =ugyanazokat tegye mint Jézus , és amint Ö mondta "még hatalmasabbakat is fogtok cselekedni ha hisztek". Tehát ITT az idő hogy ezeket cselekedjük az Ö szelleme által, és meglátod az emberek meg látva a hatalmas csodákat odaszánják életüket az Urnak és megtérnek. Hallelujah a segítönkért (a Szent Szellemért ) Szent az Ur!
"Mivel neked van bátorságod többször kiírni egy értelmetlen f*szságot, így én is megteszem: szerintem a túlvilágon csak buszok és k*rvák vannak, mert én egyszer ezt láttam beszívva. Ugye milyen sz*r ugyanazt olvasni többször? Idióta."
-előszőr én linkeltem be az első videót és egy hasonló kérdést, ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak!mert ez a kérdező nem ugyanaz mint az első, mert az első belinkelő én voltam.
De az hogy mást is érdekelt ez a téma , azon nem kell idegeskedj!!!
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-09 15:17
Elég régi a kérdés, ezért nem biztos hogy olvasod, de azért j-vel leírni az hülye szót nem arra utal, hogy értékelhető véleményt tudnál nyilvánítani.
Ellentmondás? Mi köze a 144000-nek a csecsemőkhöz? Azok Izráel 12 törzséből lesznek kiválasztva. A csecsemők azért nem kerülhetnek a pokolba, mert a pokol/mennyek országa egy lelkiállapot, amiben a lelked van, amikor meghalsz. Ezt viszed magaddal, és ez lesz veled a feltámadásig. Jézus maga is megmondta: "A mennyek országa tibennetek van" "A mennyek országa nem evés, nem ivás hanem igazság, békesség és szent szellemtől való öröm."
Aki ezt viszi magával, annak ez lesz osztályrésze. A csecsemők automatikusan ezt viszik magukkal, mert másról nem is tudnak.
Kedves Kérdező?
Elhiszed, hogy van reinkarnáció, azért mert elvileg több milliók tapasztalták eddig előző életeik emlékét (kicsit többen, mint a Poklot;) )
Mi van akkor, ha halálod után rádöbbensz, hogy a lelked még fejlődni sem volt képes, mert egy rég lejárt keretekbe záró hitbe ringatod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!