Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol lehet még találni Magyaror...

Hol lehet még találni Magyarországon, fából épült keresztény templomot/templomokat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 17:30
 1/3 anonim válasza:
Miskolc deszkatemplom?
2011. okt. 2. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
2011. okt. 2. 17:49
 3/3 anonim válasza:
Fel akarod gyujtani? Hajrá...
2015. máj. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Él ma Magyarországon olyan fiatal aki vallásos keresztény?

A papokon kívül,természetesen. Mármint olyan fiatal aki naponta imádkozik,templomba vagy gyülekezetbe jár,bibliában előírt elvek szerint él és hisz is benne. Mert én még nem találkoztam soha ebben az országban olyan fiatallal aki így vagy eszerint élt...

Magyarországon is egyre népszerűbb az iszlám, illetve az olyan keresztény felekezetek, ahol mindent szó szerint a Bibliából vesznek és mindenkitől...

Európának (már ha manapság nincs is annyira előtérben) de fontos vallási-kultúrális jellemzője volt a kereszténység. De csak a normális kereszténység, mint a katolikus, református és hasonló fő ágazatok, amik kompatibilisek voltak a világi élettel és nem faragtak...

Miért pont a keresztény ünnepeket teszik meg szabadnapnak Magyarországon?

a többség nem hitgyakorló keresztény hívó. Én örülök, hogy pünkösdkor nem kell menni dolgozni, de ennyi erővel lehetne a többi vallás hivatalos ünnepeinél is, nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!