Egy hívő nézheti ezeket?
2014. máj. 5. 22:19
2/7 anonim válasza:
Bármit nézhet egy hívő, akit pedig a TV manipulálhat, az meg is érdemli és egy időzített bomba van a személyiségében.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Pál apostol szavaival: "mindent szabad nékem, de nem minden használ, mindent szabad nékem, de nem minden épít".
És egy tanács: "Továbbá, Atyámfiai, amik csak igazak, amik csak tisztességesek, amik csak igazságosak, amik csak tiszták, amik csak kedvesek, amik csak jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dícséret, ezekről gondolkodjatok."
Üdv. Péter
5/7 anonim válasza:
Vidiripi
Láttam az összeset. Mindegyik sorozatból.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, szóval ellenkezni nem ellenkezik a kereszténységgel, nincs ellene eme sorozat. :D
2014. máj. 6. 21:56
7/7 anonim válasza:
Vidiripi
"...szóval ellenkezni nem ellenkezik a kereszténységgel, nincs ellene eme sorozat."
Ilyesmit én nem írtam. De szerintem ez nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!