A júliusi jw. Tv pedofiliáról szóló féligazságait hallottátok?
Ennek az esettanulmánynak a vizsgálata során az Őrtorony ausztrál fiókhivatala hozzávetőlegesen 5000 dokumentumot mutatott be a parlamenti vizsgálóbizottság által 2015. február 4. és 28. között kiadott hatósági felszólításokra válaszolva . Ezek a dokumentumok 1006 olyan ügyaktát tartalmaznak, amelyek gyermekmolesztálási vádakra vonatkoznak Jehova Tanúi egyházának tagjaival szemben 1950 óta – minden egyes aktához egy újabb állítólagos gyermekmolesztálás elkövetője tartozik.
Stewart beadványa elmagyarázza, milyen megdöbbentő felfedezésekre jutottak ezeknek az ügyaktáknak a vizsgálata során:
A parlamenti vizsgálóbizottság elé tárják annak bizonyítékait, hogy az 1006 állítólagos gyermekbántalmazó közül, akiket a Jehova Tanúi egyház 1950 óta azonosított, egyetlen egyet sem jelentettek a világi hatóságoknak. Ebből arra lehet következtetni, hogy a Jehova Tanúi egyháznak az a gyakorlata, hogy megőrzik az információkat a gyermekmolesztálási bűnökről, de nem tesznek ezekkel kapcsolatban feljelentést a rendőrségnek vagy más érintett hatóságoknak.
A meghallgatás részeként két tanú, akik BCB és BCG néven ismertek, várhatóan tanúskodnak majd arról, hogy a vének eltanácsolták őket az erőszakoskodások jelentésétől. Az egyik áldozat nyilvánvalóan ”bűntudatot érez a Jehova Tanúi egyház elárulása miatt”.
Az hogy ki, mit állít és ezzel szemben mi az igazság, az sajnos a mai tömegtájékoztatásban, a közmédiában rendkívül képlékeny és relatív terület! És akkor ehhez még hozzájön a magadfajta emberek rosszindulatú és egyoldalú, arányokat eltúlzó, valamint a gyanút, vagy feltételezést gyakran tényként tálaló magatartása.
Pontosan tudom, hogy miről beszélek, mert közvetlen kollégák révén érintett voltam olyan perekben, melyeket a kereskedelmi csatornák és sok más, a tényekről meg nem győződő, előítélet-teljes hírforrás olyan szinten hazudott szét és torzított el, hogy a hajunkat téptük. Ma gyakran a nyugati világ jogállamaiban is csak jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Tudod, addig sem voltak túlzottan nagy illúzióm az iránt, hogy az ún. "igazságszolgáltatás" tényleg azt tudja és azt csinálja, amire hivatott, de azóta még annyi sincs.
Te pont ezen negatív szellemben foglalkozol a témával, és nem véletlenül ezzel, hiszen ez az egyik legnagyobb indulatokat kavaró, a legjobban manipulálható, torzítható és leginkább átláthatatlan téma, mellyel mocskolni lehet egy szervezetet, mely egyébként mindent megtett eddig is, és megtesz ezután is annak érdekében, hogy bűnösök nem tartózzanak a soraiba!!
akkor, hogy ne az én szavaim legyenek, idézek, jó?
„Gondolj azokra a hitehagyottak által terjesztett hazugságokra és becstelenségekre, hogy Jehova szervezete engedékeny a pedofilok iránt.”
Stephan Lett jw.tv
V.S.
Jehova Tanúi több, mint 1000 szexuális visszaélési esetet ’rejtettek el’
REUTERS
„Nem ismerek egyetlen másik vallási szervezetet sem, amely… olyan hibás folyamatokkal rendelkezik, mint amelyeket Jehova Tanúinál azonosítottunk.”
PETER McCLellan
institutional responses
szóval, akkor az igazság az, hogy a reuters egésze hitehagyottakból áll, miként az ausztrál kormány vizsgálóbizottsága is, akik megtalálták azt az 1006 pedofiliával kapcsolatos feljegyzést, ami után 0, értsd nulla feljelentést tett az ottani fiókhivatal
az ausztrál igazságügyi mimisztérium tagjai is hitehagyottak.
ne vegyél be több hibernált, azt az "elméjükben betegeknek" kell szedni.
"„Gondolj azokra a hitehagyottak által terjesztett hazugságokra és becstelenségekre, hogy Jehova szervezete engedékeny a pedofilok iránt.”
Stephan Lett jw.tv
V.S.
Jehova Tanúi több, mint 1000 szexuális visszaélési esetet ’rejtettek el’"
Cáfold meg az előadót! Az nem cáfolat, hogy egyoldalú módon, a tények valódi ismerete nélkül bemásolod valaki véleményét és becstelen módon úgy állítod be, mintha tény lenne.
Ezt tetézed olyan manipulatív kérdéssel, miszerint "akkor az igazság az, hogy a reuters egésze hitehagyottakból áll, miként az ausztrál kormány vizsgálóbizottsága is". Ha igaz is lenne ez a hír, szó van itt az egész reuters-ről vagy minden kormánytagról? A hozzád hasonlók által terjesztett netes hazugságok és gyalázások tömkelege van fent a világhálón, a te hiteltelenséged már eleve ott kezdődik, amit az előzőekbe is leírtam, eszedben sincs ezekkel vitatkozni vagy ezeket megcáfolni, mert magadra ismersz és mert tisztában vagy vele, hogy a világ így működik, az olyan alakok, mint te, mindent elkövetnek, hogy a saját primitív eszközeikkel ártani próbáljanak. De ez bizony sikertelen marad hosszútávon!
ez az ember hihetetlen. Szerinte én találtam ki az ausztrál állam igazságügyi vizsgálatát, ahol 1006 be nem jelentett, ergo eltusolt pedofil ügyet talátak.
ezt angliában, amerikában minden újság lehozza, minden tévé leközli. itt magyarországon vajon miért nem?
gondolom, a bibliai héber és bibliai görög 100%-os ismerete mellett kimaradt neki az angol, a gépe meg csak a zrt által engedélyezett honlapokat tölti be, mert nem tud ennek utánnanézni...
no, nembaj,az ausztrál kormány példáját sokan fogják még követni. nem volt véletlen ez a jw.tv-s bejelentés: terelni, terelni, terelni...
Láttam, hallgattam és olvastam.
Egyet nem értek, de komolyan.
Ilyen perverzek az amerikaiak, angolok és ausztrálok? Mert ilyen ügyek csak náluk vannak, Magyarországon meg egy sem? Hogy lehet ez?
Elég alaposan átolvastam és nem az amerikai, az angol és az ausztrál rendőrség indított eljárásokat, hanem a volt gyülekezeti tagok fedték fel az addig elhallgatott ügyeket. Tudom név szerint is sorolni őket, tényleg elolvastam.
Tudom, hogy Magyarországon is vannak, mert megmutatták magukat az egyik kongresszus után. Mégsem találtak semmit, immáron sokadik éve. Nekem ez furcsa. Csak ott vannak ügyek, ahol angolul beszélnek?
visszakérdeznék: csak az lehet vezetőtestületi tag, aki angolúl beszél?
abban igazad van, hogy feljelentés után történtek a kivizsgálások. ebben nagy szerepe van annak, hogy amerikában, angliában, és ausztráliában van hivatalos segélyszervezete a tanúk károsultjainak, illetve olyan márvű ellenállómozgalmak vannak a tanúk ellen, akiket nagyon komolyan vesznek. illetve az edddig 11 sikert elért ügyvéd is angolul ténykedik.
jó a meglátásod, de kérlek, ne feledd: ez az útnak csak az eleje. örülök, hogy legalább a TÉNYT nem vonod kétségbe. biztos az is feltünt, hogy a gond a tanúk 2 tanús álláspontja miatt van. sajna, minden vallásban vannak ilyenek, a tanúk között is, de a két tanús álláspont eléggé törvénytelen, és, ha egy kis esze van a társulatnak, amit kétlek, ezen változtatnak. azért nem hiszek ebben, mert akkor sorra indulnának a vének ellen is a túlkapások, és a hatáskörtúllépések miatt az ügyek. már ez a 11 ügy is megroppantotta a társulat anyagi helyzetét, hát még ami ezután következik...
A vezetőtestületi tagra vonatkozó kérdést nem értem.
Gerrit Losch német anyanyelvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!