Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vlagyimir Putyin hogyan volt...

Vlagyimir Putyin hogyan volt képes azt a kultúrális bravúrt végrehajtani, hogy és idézem a szavait: "Oroszországban Semmit sem kell eltörölni: sem a keresztény, sem az iszlám, sem a zsidó értékeket."?

Figyelt kérdés
Holott Európában és Amerikában az ateisták, keresztények és muszlimok egymás szemét marják ki.

márc. 19. 15:25
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja és itt az 1 perces videó a kérdés hitelesítéséhez:


https://www.youtube.com/watch?v=Z3vjzE9uLKU

márc. 19. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy erős diktatúrában az van, amit a tejhatalmú vezető mond, tehát olyan nagy bravúr nem kellett hozzá.

Ettől függetlenül, a jehovásokat például betiltották. Szóval kicsit hazudott.

márc. 19. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Holott Európában és Amerikában az ateisták, keresztények és muszlimok egymás szemét marják ki."

Melyik Európában? Pl. Németországban él kb. ötmillió muszlim, vagy 30-40 millió ateista meg vagy ugyanennyi keresztény, mégsem hallok róla, hogy tömegesen akarnák egymás szemét kikaparni. Ahhoz képest hogy mekkora embertömegekről van szó, egész békésen el tudnak éldegélni egymás mellett.

márc. 19. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

#3 Nem, ez nem igaz!


https://www.youtube.com/watch?v=dFuigqzrtr8https://www.youtube.com/watch?v=hd4RScaj8FQA keresztény ellenesség egyre jobban nő Európában. Sötét középkoroznak, a keresztény vallást úgy állítják be, mint ami a fejlődés/haladás útjában áll. Mikor már eléggé elnyomták a kereszténységet jön majd egy forradalmár, ahogyan azt a történelemből már megszokhattuk, aztán kezdődik az öldöklés. De ami biztos a békés Európának hamarosan vége, szerintem már idén.

márc. 19. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első videóban el is mondja, hogy nincs semmilyen közvetlen veszély, a lépéseket csak elővigyázatosságból, 'elrettentésből' foganatosítják.


A második videoban viszont egy érdekes ellentét éleződött ki, mely az egyházi dogmák és a szekuláris-liberális vezetés között mindig is meglesz: a szabadelvűség megkívánja, hogy ne érjen semmiféle hátrányos megkülönböztetés semmilyen kisebbséget, réteget csak azért, mert ők különböznek a többségtől. A Bibliában viszont deklaráltan fertelmességnek meg hasonlóknak van titulálva a homoszexualitás, amely kb. 3% körüli rétegét érinti az embereknek. Ez addig nem volt különösebb probléma, amíg csak ilyen párszáz vagy párezer fős településeken éltek az emberek, mert akkor egy nagy 3000-es városban élt 100 homoszexuális, abból 95 inkább eltitkolta, a többi 5-öt meg különböző rafinált módokon közszemlére kivégeztek, hogy lám, így járnak a fertelmeskedők.

De az utóbbi kb. 100-200 évben (és leginkább az utóbbi 50-80 éven belül) nagyon kezdtük kinőni ezeket a korábbi kereteket, és egyre szaporodtak a milliós, az utóbbi 20-30 évben pedig egyre több tízmilliós város is. Egy ötmilliós városban átlagosan kb. 150.000 nem hetero él. Ez már komoly tömeg, számottevő mennyiségű ember, ennyi embert nem lehet egy ötmilliós városban elnyomni, csak komoly rendőri vagy katonai jelenléttel, ami nagyon sokba kerülne, ráadásul állandóan ott lenne a feszültség és a gyűlölet, a partizánakciók éppúgy mint a túlkapások a levegőben, ami senkinek sem jó. Az meg megint nem járható út, főleg egy humanista jellegű civilizációban, hogy az összes meleget begyűjteni és a Dunába (vagy tetszés szerinti folyóba, megapolisztól függően) lőni, vagy egyéb módokon elkülöníteni a várostól. Ilyen nincs, ez nem működik, ezt nem lehet megcsinálni.

Akkor mi marad: megpróbálni elfogadni őket, és valami módon együttélni velük. Valahogyan elfogadtatni a többséggel azt, hogy ez van, az emberi faj egyszerűen ilyen, hogy kb 3%-a más nemi irányultságú, mint a többség.

De ez nem egy egyszerű folyamat. Ez nem megy egyik napról a másikra. Főleg úgy nem, ha korábban (nem is olyan nagyon régen) sok-sok évszázadon át az volt a közszemlélet, hogy a homoszexualitás aberráltság, eltévelyedés, fertelmesség, meg hasonló jelzőkkel illendett dolog volt. Ahhoz még sok generációnak meg kell születnie, felnőnie, sokuknak gyúlölködnie, mire ez a dolog annyira elfogadottá válik, mint ma a szőke haj vagy a lenőtt fülcimpa. Addigra kábé annyira is fogja érdekelni az embereket a nemi identitás kérdése, annyira fogják fontos szempontnak tartani, mint most a szőke hajat vagy a lenőtt fülcimpát. De ha továbbra is hasonló mértékben tud szaporodni az ember, akkor bizonyosan el fog jönni ez a kor is.

márc. 19. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

megnéztem a videót. Nos vesd össze azt amit az elnök mondott, azzal ami a valóságban történik az országában:

[link]

márc. 20. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 Ha így gondolod. Csak ezzel meg éppen a keresztények érzik magukat elnyomva.


És szemmel láthatóan az Amerikai keresztények türelme a végéhez közeledik:


https://www.youtube.com/watch?v=zx8tsompfiM

márc. 20. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7

Nézz bele a videóba, ezek nem keresztények, hanem bohóc szekták önjelölt "pásztorokkal", tévés teleprédikátorokkal, kamu telegyógítókkal.

márc. 20. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ha így gondolod. Csak ezzel meg éppen a keresztények érzik magukat elnyomva."

Amennyiben az elnyomasnak minosul, ha egy eleve elnyomo ideologianak nem hagyjak hogy ervenyesiteni tudja az elnyomast, akkor egyetertunk.

márc. 20. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!