Mi értelme az ilyen keresztény hergeléseknek?
www.youtube.com/shorts/MSG-IsESV3k
Vagy az istentelenek úgy gondolják, hogy ettől kevesebb lesz a hívő keresztény?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Transz barbit éppúgy joga van csinálni, mint bármi mást. Ha nem tetszik, ne vedd meg. Én se fogom.
Az autógyártó meg bocsánatot kért.
A hergelésnek addig van értelme, amíg ti felültök rá.

válasza:#2
"kötelező hittanóra meg amúgy sem létezik."
Sajnos de. Pl. Nekem is kötelezően hittanra kellet járnom mikor a sulink egyházi lett. Úgy hogy az egész családom ateista volt és így én is. De se baj, még én lettem kiközösítve és konkrétan idiótának beállítva, mert nem vagyok hívő.

válasza:Az autógyártó egy profitorientált cég. Azt csinálja, amiről úgy gondolja az adott marketinges csapata, hogy a legtöbb profitot hozza és a legkevesebb plusztól esik el tőle. Titus Pullo gondolatának pont a direkt ellentéte igaz: az adott marketinges csapat úgy gondolta, hogy az ateisták intoleránsabbak és az ateistákat botránkoztatná meg jobban, ha egy jézus ábrázolás kerülne a hirdetésre, nem pedig a keresztényeket az, hogy lemarad róla. Pontosabban nem is inkább az ateistákat, hanem mindazon embereket, akiknek nem tetszik a kereszténység, ez pedig mind az ateisták, mind a mindenféle más vallású/hitű emberek egy bizonyos csoportját jelenti.
A Porschét úgy egyébként sem a vallás sem az ateizmus nem érdekli, amikor hirdetéseket gyárt, őket a pénz érdekli és ennyi. Ezt valószínűleg benézték, de ez előfordult már a hirdetések történelme folyamán kismilliószor, vallás/ateizmus témakörétől teljesen távol álló témákban is, ez már csak így működik.
Ami a szakállas barbit illeti, egészen szörnyűséges, de az emberek mindig is csináltak agyament dolgokat. Fogalmam sincs, ez miért jó, szóval ezt fejtse meg más :)

válasza:"az istentelenek úgy gondolják"
Én nem vagyok vallásos, de nekem is égnek állt a hajam a keresztre feszített transzbarbitól.
Mi köze ehhez az ateistáknak? A szöveg szerint két liberális 'művész' baromsága.
Kedves kérdező, te már minden szart azoknak a nyakába szeretnél varrni, akik nem hiszik, hogy van Isten?
Ez ilyen mániád?
"Kedves kérdező, te már minden szart azoknak a nyakába szeretnél varrni, akik nem hiszik, hogy van Isten?"
Hát akkor kinek a nyakába varrjam?
Biztosan nem hívő keresztények csinálják.......

válasza:@9: Mondjuk azoknak a nyakába, akik csinálták?
A nyolcas arra utalt, hogy egy csoportra általánosítani ilyen esetben (is) teljesen szellemi hikomat dolog.
Kapcsolódó kérdések:
A keresztények szerint az üdvözülés Jézus áldozatával vált lehetségessé, tehát ha ez nincs akkor Isten mindenkit elkárhoztatna? Még a jó embereket is?
Miért nem kritizálják sosem a sintó vallást? Vagy bármely pogány vallást?
1. "Az Úr irgalmas és kegyelmes" (2 Mózes 34:6), de "Az Úr haragos és bosszúálló" (Nahum 1:2). 2. "Az Úr mindenkinek megadja, amire szüksége van" (Máté 6:33), de "Az Úr megpróbálja az embereket, és megvizsgálja a szívüket" (Jeremiás 17:10). 3. "Az Úr mindig...
Miért nem jó mindenkinek mondjuk a katolikus bibliai értelmezés?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!