Jó napot kívánok! Egy bírósági per elindításához mi szükséges? Én el tudom indítani? A bérlőm ellen szeretném.
A rendőrség javasolta a birósági pert?
Azóta kijózanodott?
Van irásos nyoma a felmondásnak?
A biróságot a papir jobban érdekli, mint az ajtócsapkodás és a részegség.
Uszkve egy év múlva meg is tárgyalják az ügyet elsőfokon... na... fogjon a férjed egy másik erős embert és beszélgessetek el vele, hogy hova is viszi a cuccát azonnal...
Bérleti dijat fizette rendesen? Közműveket megnéztétek? Kaucióval mi van? Továbbra is azt mondom, rendezzétek le biróság nélkül...
Egyébként a rendőrség mit csinált???
Bocs, előző vagyok, most olvasom, hogy aláirta a kiköltözést. Mi történt a rendőrség óta?
Ezért nehéz albérletet találni, sokan inkább üresen állni hagyják a lakást, mert ha belefutnak egy olcsó bérű lakásnál egy ilyen idiótába, akkor azzal irgalmatlanul sok zűr van.
Azért kiadni csak üres lakást célszerű.
Felmondhatsz neki, de ha bugris, akkor számíts rá, hogy nem fizeti ki a rezsit.
Nevére vannak írva a mérők?
Ha közjegyző előtt kötöttétek a szerződést, nem kell bíróságra menni, a rendőr a szerződésben foglaltak alapján akár azonnal kirakja, mert az pont olyan nyomós, mint egy jogerős birói határozat. Ennyi lóvét pedig megér szerintem a nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!