Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ennyi pénzem van, nem tudok...

Ennyi pénzem van, nem tudok hova menni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15 ezer forintom van, viszont ez nem elég albérletre. 1 hónap múlva kapok fizetést, addigra már kinéztem egy albérletet.

Előleget nem tudok kérni mert 2 napja kezdtem el dolgozni?

Szüleimhez nem mehetek. Mit csináljak? Mit tehetnék?

Segítsetek könyörgöm!

20L

2016. júl. 2. 14:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

ilyet nem fogsz találni ahol 1 hónapig ingyen lakhatsz

max egy kis szexért cserébe

2016. júl. 2. 22:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Olvasd el figyelmesebben, nem szeretnék sehol sem ingyen lakni, csak nem tudnék előre 1 havi bérleti díjat kifizetni, csak minden nap valamennyit. az aznapit.
2016. júl. 2. 22:11
 13/24 anonim ***** válasza:

Szülei látni sem akarják, barátai nincsenek, fizetni nem tud. Nagyon megnyerő. De segítséget vár.

Mégis mit???? Mond ki.

2016. júl. 2. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Hú, hát akkor lehet,hogy vidd be néhány dolgodat a zálogházba, tehát hogy add el ott, és akkor megbecsülnek egy értéket, és akkor annyit adnak érte, de mondjuk nem tudom, mennyi és milyen dolgod van, és mennyire fájna megválni tőlük. Meg hát nemtom, szerintem esetleg mehetnél legvégső esetben a szüleidhez a bejárati ajtó elé letáborozni, vagy te akkoris bemész alapon letelepedni kicsit bentebb. Nem tudom, hogy a nem kíváncsiak rád a szüleid, az miben merül ki pontosan, mert hogyha pl közömbös vagy nekik, és nem utálnak, de nem is szeretnek mondjuk, akkor szerintem simán befogadnának a házukba. Őróluk lenne szegénységi bizonyítvány, ha mások arról beszélnének , hogy az ő lányukat látták valahol egy padon aludni, mondjuk ezt is mondhatod nekik, bár ez már egy kicsit manipulatív, de én egyáltalán nem vágom, mi ez, hogy a szüleid nem engednek be, hát a te gyerekük vagy, az ő részük, belőlük jöttél létre, és ilyen szinten nem érdekled őket? Esetleg ott, ahol felnőttél, nincsen valami jóságos szomszédasszony, akihez bemehetnél aludni, vagy esetleg kisegítene egy kis pénzzel? Meg amúgy esetleg legvégső esetben hitelt felvenni bankból? Hogyha már tudod igazolni, hogy van állásod, csak még új vagy, és nem kaptál még fizut, arra talán már adnak valamennyit, de túl sokat egyszerre soha ne vegyél föl, és hát jó ötlet elolvasni az apróbetűs részeket is a szerződésben.
2016. júl. 2. 22:57
 15/24 anonim ***** válasza:
*Vagy esetleg valami szimpla kolléga, aki kisegítene egy kicsit anyagilag? Vagy valami régi tanárod, akivel jóban voltál?
2016. júl. 2. 22:58
 16/24 anonim ***** válasza:
*Ja és bocsi, mégegy, természetesen kölcsönre gondoltam
2016. júl. 2. 22:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Felajánlottak itt kölcsönt, a semmiért cserébe.. nem fogadtam el. Mért kell ítélkezni?
2016. júl. 3. 00:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Hajléktalanszálló.
2016. júl. 3. 02:38
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
nekem csak egy ágyam van amiben alszok, de ketten is elférnek benne.ha szép fiatal lány vagy nálam ellakhatsz ha nem zavar hogy egy ágyban alszunk,esetleg egy kis szex is lehet.
2016. júl. 3. 14:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
kobanyan meg erzsebeten is van szallo napi 1000 ft
2016. júl. 3. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!