Kiszakadt a tipli a falból, hogyan tudnám megjavítani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mind a 3 választ jónak tartom,én annyival egészíteném ki ezt a sztorit,h nem véletlenül szakadt ki az a tipli.
Ha valami súlyos dolgot akarsz a falra feltenni,lehet el kell gondolkodnod egy átmenő furaton,és menetes szárakon.
Tv-ket is csak így szerelnek fel felénk,az az életben ki/le nem szakad a falból.
Ha vályog tégla falról van szó a tipli felejtős.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Fát ne tegyél bele. Összeszárad, jövőre lötyögni fog.
Egyel nagyobb tiplit tegyél a falba. Ha meg óriási lyukat csináltál, gipszeld be és kezd elölről.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ytong falra lesz szerelve.
Szárnyaskapu nyitó motorokat szeretnék felrögzÍteni tömör téglából készült falra. Többen ajánlották a vegyi dűbelt a műanyag dűbel helyett, mondván sokkal erősebb. Ez igaz? Még soha nem használtam ilyet.
Vagy melyik tipli fajta a legalkalmasabb betonfalba?
Egy Vogel's W53080-as TV konzolt szeretnék Ytong falra rögzíteni.Gyárilag 80mm-es csavarokat adnak hozzá tégla falhoz való tiplivel. (minőségi cuccnak tűnik biztos vagyok benne hogy jól méretezték és valósak a terhelési adatok, de az tégla falra van)Ezt a verziót...
Gipszkartonfal mögött OSB lap van, milyen tiplit/csavart használjak? (A tv 17kg a konzol 40kg-t bir es 55"ig használható)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!