Fix aljú járóka (hempergő) átalakítható-e emelhetővé? A képen az emelhető aljú járóka összecsavarozott fa ék-szerűségen áll. Ez megoldható házilag?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Geuther euro parc járókát kaptunk használtan, de hiányzik belőle a 4 sarokba való sarokelem.Az összeszerelési útmutatóban E és E1. Nem pont ilyet akarok, csak alapvetően valamilyen megoldást arra, hogy tudnám a járóka fekvőfelületét a földről megemelni mondjuk a...
Arra gondoltam, mint a kiságyaknál... egyáltalán biztonságosan megoldható-e?
most várom a második babámat, és felmerült bennem, hogy hova is kéne tennem napközben. a lányom 21 hónapos lesz, mikor megszületik, így járókára gondoltam. ki hol "tartotta" második babáját? (a lányom az ülőgarnitúrán, aztán később habtapin a földön volt. persze a...
Kaptunk egy használt hálós járókát, amit nagyon poros helyen tároltak, így teljesen át kellene mosni a hálóját, de ötletem sincs, hogy hogyan... Előre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!