Üveg darabolómban fém kés van, mely elengedett. Ragasztva volt. Üveg és fém. Mivel tudnám visszaragasztani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 09:45
1/2 anonim válasza:
Mivel nagyon kicsi ragasztó kell neked,menj el olyan autószerelő műhelybe,ahol autó szélvédő cserével foglalkoznak. Ott adnak egy~két csepp ragasztót,ami üveg=fém ragasztására való. Viszel egy sört,vagy üdítőt,és ott meg is csinálják,csak össze kell nyomni/rögzíteni 1/24 óráig a darabokat .
Nekem 5~6 éve bírja az elhúzható vitrinüvegen a fém foggantyú,...amíg az üveges ragasztgatta,fél évente lejött.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó ötlet. A végén én cipészhez vittem, Ő ismerős, de nem volt Neki olyan, ami jó lett volna. Aztán vettünk háztartási boltban kétkomponensű ragasztót. Az operáció még nem történt meg.
2014. máj. 8. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!