Kerítés lécek tetejét mivel szokták szép ívesre vágni? (félkör ívben)
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 13:31
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg esztergálják?
2015. aug. 19. 14:30
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg felsőmaróval?
2015. aug. 19. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Üdv! Azbeszt (?
) szigetelőzsinórt ragasztanék vízüveggel a kandallóajtómra. Hidegen is köt a vízüveg, vagy be kellene gyújtanom? Ecsettel OK? Sajnos az ajtó nútja csak egy bemélyedés, nem lehet beletömni, csak ragasztani. Köszi, szép napot.
Ha a lapszabászaton méretre vágatott bútorlapokat bevonnám lakkal akkor szép fényes lesz?
És ha igen milyen lakkal érdemes?
Mivel kezeljem le a réz kilincseimet amiket kipolirozok?
Le lehet ezekről áztatni valahogy a szennyeződést vagy mit am i miatt nem szép fényes? Mindenhol nem tudom polirozni, mert cirádásak.
XII. kerületben a Szép Ilona, Pasarét közelében hol található barkácsbolt, villamossági bolt, vasas, - vizes bolt?
Új melóhelyem arrafelé van és szükségem lenne ezekre az elérhetőségekre. A Moszkva (Szél Kálmán) térnél már találtam egy kicsi vasas, záras üzletet. (a kínai mellett)
Natúr forgácslapot, bútorlapot mivel fessem hogy a festés szép fényes legyen?
Pl. Fényes fekete alapozás után Trinát zománcra gondoltam meg lakkozásra a végén.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!