Kérdés:Elbírja két darab 12 mm-es csavar a 120 literes bojlert? Egy közfalra fogattam fel, ami tégla építésű és 16 cm vastag. Csak nem merem teleengedni vízzel.

válasza:Ebből nem tudtuk meg, hogy mennyire van mélyen a falban a csavar/tipli.
Amúgy párszáz Ft-ért lehet kapni kimondottan bojlercsavart tiplivel együtt.

válasza:

válasza:

válasza:nem szakad le még a nyolcas csavar sem, csak egészségesebb, ha átmenő orsón van.Az hogy hátul laposvas erősítés van, az tökéletes.
Nem részletezném miért ne aggódj a 120 kiló miatt ebben az esetben..
a bojlert töltsd fel, mert nem jön a (meleg)víz a búvárcsövön amíg tele nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Két anyacsavarom van, csavaroznám be a pozitív pólust, de nem akar a csavar belekapni.. Lehet hogy 2 anya kell hozzá és elhagytam őket? Nektek mennyi van?
Nem ojan mint a többi hogy két darab 10es csavar foglya fel.
A boltban marék számra lehet venni csavart. És le kell mérni a mérlegen, és amennyi a súlya, annyit kell fizetni érte. Mondjuk 1 kg 1500 ft. És így oszlik el az ára. Na, ha van egy darab, és annak nincs súlya, nem méri a mérleg, csak 4-5 ötöt tudott mérni, ami...
csatoltam egy képet amin látszik a motor. olaj csere történne a kocsin,de a forgattyús tengely,és a csapágyak rozsdásak lennének. ezt szeretném megnézni
Lenne valami baja? Mert a kiságyába leverte a cd tartot, min ilyenek voltak 10 honapos
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!