Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Oleo Mac fűkasza?

Oleo Mac fűkasza?

Figyelt kérdés
Oleo Mac 755, megéri? Minőségi? Erős?

2016. jún. 19. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fogsz benne csalódni, nagyon jó kis gép. Megbízható, és várhatóan tartós is lesz. Későbbiekben is, ha bármi van vele, alkatrész ellátás és országos szervizhálózat áll rendelkezésre.
2016. jún. 19. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
De ebben az árkategóriában inkább Husqvarna 543 rs. Az oleo régen nagyon jó közepes gépeket csinált. Most mióta felvásárolták új az üzletpolitikájuk. A gagyi (einhell al-co) màrkákkal konkurál, illetve a profigép kategóriába próbálkozik bejutni. A husqvarna mindig is a profik közé sorolta magát.
2016. jún. 19. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

A cégnél ilyent használunk.

Erős, de rohadt nehéz, magatehetetlen, a gyári damilfejjel gyakorlatilag kínlódás használni.

A 2,7-es meg 3-as Stihl damilt pillanatok alatt szétveri, és a nagyon erős rugójú gyári fej nem adagol - szinte - magától, ahogy kellene, állandóan le kell állni a munkával és a földhöz kell verni.

Ha nagy füves térséghez kell, meg lehet kockáztatni, de ha járda, kerítés, fák, stb. vannak, amiket körbe kell nyírni, akkor nem ajánlom.

2016. jún. 20. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Maszekolni akartam vele nagy füveket napi 4 órában kb.
2016. jún. 20. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor inkább egy Stihl. Nem sokat kell az árához tenned, és van egy olyan kaszád, amivel nyugodtan mehetsz maszekba.
2016. jún. 20. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:

gondolom már megveted.. vagy esetleg vettél egy másik fajtát,de ha mégsem akkor én a helyedben ezt venném:

[link]

ismerősöm is múlt héten vett egy ilyet, ő is úgy volt vele hogy erős, de nem 250-ezres gépet akart venni magának,

2016. aug. 4. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok csak véletlenül elküldtem,

na szóval

Űrtartalom cm3: 50,6

Teljesítmény kW/LE: 2,4/3,3

ezzel már lehet nyírni magyarán baromi erős, pörgős

nem lomha mint a 755 az 52cm3-vel és a 2,8Le-vel

ez a komatsu a Stihl FS 490 C-EM-el szinte egyenértékű

és full japán gép.

2016. aug. 4. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!