Mit csináljak az önkéntes karatén alatt?
Figyelt kérdés
24.napom, hogy nem mentem sehova de már csak kínlódok itthon... Nem tudok mit csinálni...2020. ápr. 7. 03:00
2/5 Deák Dominik 2020 válasza:
1) Olvass könyvet/netezz
2) Nézz filmet
3) Hallgass zenét
4) Szagolgass illatokat
5) Egyél finom ételeket
6) Szexelj
7) Játssz
8) Tanulj
9) Alkoss
3/5 anonim válasza:
Ahh nekem dolgozni kell itthonról, kicsit irigykedek azokra akik "nem tudnak mit csinálni", mármint örülök hogy van meló, de itthon is lenne egy csomó tennivaló, meg én is tudnék lazítani. :)
Én például nagytakarítást rendeznék, de olyan alaposat ami simán eltart 1-2 hétig, olvasnék, sütnék-főznék, rajzolnék, festenék, tornáznék, filmeznék-sorozatoznék, és tanulnék valami újat, ha nekem is lenne sok időm. :)
4/5 anonim válasza:
Nincs valami mikkentyűd unalom ellen? :D
5/5 Thunderfairy válasza:
A karate meg a karantén 2 különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!