Lidl doussy öblítről mi a véleményetek?

válasza:Én múlt héten vettem a rózsaszínből, aminek elvileg tartós, finom illata van.
Az üveg hátán azt írja, hogy 15 ml a kupak, és kis adag ruhához ennyit kell használni, nagy adaghoz pedig 45 ml-t. Én kis adaghoz használtam két kupakkal és abszolút nem érződik az illata.
A következő mosásnál sokkal többet fogok tenni, de én nem ajánlom eddigiek alapján. Pedig a rózsaszínnek tényleg az volt a leírása, hogy tartós illat.
A Doussynak van amúgy egy másik fajta öblítője a lidlben, ami így néz ki:
Nekem ebből rózsaszín volt, és ezzel meg voltam teljesen elégedve.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdemes lenne megvásàrolni?
Szépen lehet vele dolgozni? Hasonlóan mint egy co hegesztovel? Huzalt egyszerű beszerezni? Persze a negatív vélemény is érdekel.
Sziasztok! Tegnap voltam a Lidl én ès láttam ezt a Detergent Color mosószert. Egèsz jó illata van ès nem túl drága sem. Azt szeretnèm kèrdezni,hogy megèrnè? Olajos,erősebben szennyezett ruhákat mosnèk vele.
Vagy később a nagyobb méretekről?
Láttam, hogy ismét akcióban lesz és már elég régóta agyalok rajta, hogy megérné-e...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!