Haupa vagy Wiha ?
Szigetelt szerszámok. Árban nem nagy eltérések vannak.
Tartósság szempontjából vélemény?
Fogás kényelmes?

válasza:Azt szokták külön jelölni, és van fel és lemágnesező kütyü is külön.
Mindkettő jó. Csavarhúzó fogásnál a lényeg, hogy a tenyérnben lévő rész, ne legyen túl vékony, és elöl kissé csipkés/bordás a jó tekerés miatt. Mindkét márkával elégedett vagyok.

válasza:

válasza:

válasza:Ezt a Haupa nevet épp a héten hallottam először.
Egy drótköteleket árusító üzletben vásároltam,ahol az eladó elég látványosan egy fiókból vette ki,és rakta el a külön tokban tartott drótkötél vágó fogót.
Rákérdeztem,-azt mondta,ez a legjobb márka,és hogy 150(!!!)ezer pénz egy olyan fogó.
További kérdések:
Elvesztettem a munkámat és nem találtam másikat. A bank elvitte a házat és kijelentett róla. Jelenleg nincs állandó lakcímem. Vettem ki egy szobát a minimális megtakarításból amim volt. A főbérlő nem enged bejelentkezni, de így nem tudok új munkahelyet felvenni.
Alig van munkalehetőség,ordít a szegénység ebben a régióban ti hogy látjátok?
Ami a villanyoszlopról jön be?
az a fajta, amelyik elkezd pirossá válni, amikor ráfújom. csak elgondolkodtam, hogy ha folyik le a gumikra, azokat nem bántja? csakis kizárólag a fékbetét porával lép reakcióba? (AI nem segített)
1,5-2 mm kategória. Amit adtak hozzá gyárilag az jó volt, de amit az Obiban vettem az kevésbé. Nektek milyen vált be?
Melyik így messziről nézve nem tűnik ingatlannak, hiszen az ablakok és ajtók kivételével minden részét fű tarkítja, vagyis a látogató szemében a ház előtt elterülő kert folytatódik fölfelé a nem háznak látszó (így emiatt e népi környékből egyáltalán ki nem tűnő)...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!