Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyen esetben?

Mi a teendő ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Elvesztettem a munkámat és nem találtam másikat. A bank elvitte a házat és kijelentett róla. Jelenleg nincs állandó lakcímem. Vettem ki egy szobát a minimális megtakarításból amim volt. A főbérlő nem enged bejelentkezni, de így nem tudok új munkahelyet felvenni.

ma 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzat. van valami olyan, hogy xy-lakcím nélküli mondanám, hogy a béleti szerződéssel bejelentkezdhetnél, de akkor kibacna
ma 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az önkormányzatnál tudsz intézni település szintű lakcímkártyát.

Vagy vannak fizetős hajléktalan szállok is, az olyan, mint egy munkás szállás, oda bejelentenek és enni is kapsz fott ételt és boltokból származó adomány kaját is.

Az ilyen szállásokon, akik még nem nyugdíjasok, ők onnan járnak dolgozni.

ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Ebben az esetben mi a teendő? (Bővebben lent. )

Külvárosban lakunk, családi kertes házban. Az egyik szomszédunknál heti rendszerességgel, szombaton vagy vasárnap kerti party van. Ez sajnos azzal jár, hogy délelőtt 8-9 órától dübörög náluk a zene, estére pedig mikor már az alkohol is megfelelő szinten van, odáig...

Mi a teendő ilyen esetben amikor a lakastulajdonos nem egyeztet a bérlővel csak megjelenik?

Sziasztok. Alberlo vagyok. Augusztus végén költözünk el innen egy másik lakásba. Eddig rengetegszer egyeztetett velünk időpontot a lakastulaj hogy hoz érdeklődőket, egyszer se sikerült mert vagy lemondta végül és hiába vártunk vagy azt mondta 18:00-kor jonnek és...

Mi a teendő ebben az esetben?

A radiátoraim termoszelep fejekkel vannak ellátva.A gond az,hogy a kazánhoz távoli radiátorok alig-alig melegek(nem levegősek),a közeliek meg forróak.Hogy lehet ezt beállítani,vagy hogy lehet elfojtani a kazánhoz közeli radiátorokat?Mert gondolom a termofejekkel nem lehet fojtani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!