Mi történhetett? Mit kellene tennem? Volt egy kattanás, majd elment az áram az egész házban.
Megnéztem a biztosítékokat, azok mind fel vannak még kapcsolva, mellettük közvetlenül egy ilyen van: [link]
Ez le van kapcsolva. Gondoltam felkapcsolom ezt is, de egyszerűen nem akar felmenni. Mintha be lenne akadva, meg se moccan. Tartok tőle, hogy eltörik, ha jobban feszítem.
Hogy lehetne megoldani?

válasza:

válasza:Kismegszakítókat kapcsold le. Aztán erősen nyomd fel az fi relét. Nem törik le, de erősen menni fog. Aztán a kismegszakítókat fel. Amelyiknél lekapcsol ismét az fi, azt hagyd lent, más minden fel.
Ahol nincs villany ott lesz a bibi.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még kérdeztem is az eladótól, hogy ez ugye nem fog nyikorogni, mint pl a szüleim régi rugós fr. ágya. Erre mondta, nem, nem fog ennek a technológiának köszönhetően, ezek már sokkal jobbak és strapabíróbbak is. Nem is nyikorog "még", csak gondoltam hátha tapasztal már...
Első pszihés dokim lesz. A mély depresszió már biztos. Nem tudom mit fog megallapítani. Öncsonkítás is sajnos előfordul. Milyen gyógyszert szoktak ilyenkor adni? Mennyi idő amíg hat? Aki szed ilyet rá milyen hatással van? Nyugisabb, jobb kedvű? Változott valami?
Például tekerjük fel maximumra a termosztátot, tehát 7-es állásra. Mivel nincs túl hideg, a főégő lángja az első kattanást követően valahol 4-es állás környékén kialszik, viszont ha még lejjebb tekerem, a 3-as állást elérvén is hallható egy kisebb kattanás, de ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!