válasza:

válasza:

válasza:Azt kellene megérteni, hogy csak annyi helyen tudsz lenni, amekkora vagy. Nem fogsz tudni elfoglalni 1 m2 ülőfelületű széket, vagy 2 méter széles ágyat, ha nem vagy akkora. Tökéletesen elég 1 személynek.
Lehet ülni és feküdni - ezeket a bútorokat lehet cserélni, ha másfajta kellene. Mi mást csináltok? Ha valaki bezártságot érez, menjen parkba, mert az nem attól lesz, hogy 8 vagy 40 m2 a szoba. Nyilván nem alkalmas pogóra, vagy fallabdázni, de munka után pihenni, tanulni, totál jó, és közösségi életet nem szobában kell élni.

válasza:

válasza:A semminél sokkal jobb!
Szerintem nem a mérete, hanem az alakja a probléma. Sokkal jobban használható lenne és sokkal kellemesebb lenne huzamosabban benne tartózkodni, ha nem volna ennyire keskeny. (Amúgy biztosan nem így rendezném be, de a méreteket jó volna tudni)

válasza:

válasza:

válasza:9 és vagyok még
Ilyen szobában jó a dalról lehajtható és felhajtható asztal, egy személyes vagy emeletes ágy, lapos TV, tükör a falra hogy tágas nak tűnjön, világos színek is nagyot Ják a tér látszatát.
Kapcsolódó kérdések:
4 család lakik benne: 1. család: ember+asszony+4 gyerek, 2. család: ember+asszony+ 5 gyerek, 3. család: ember+asszony+3gyerek, 4.család: ember+asszony+6 gyerek Így összesen: 26 fő volna a szobába?
A szobám eléggé kicsi, ráadásul tetőteres is. Az ágyam kb. 13cm magas, amiben egy matrac van. Van még egy óriási könyvespolc, és a sarokban egy íróasztal. Szekrényekből csak kicsi van a tetőtér miatt. Ennyi fér a szobámba, és még maradt egy nagyon kicsi sarok. Szóval nem tudom hogy rendezzem be.
Elég pici a szobám, ami az emeleten van, 10 négyzetméter talán, a tél közeledtével folyamatos probléma, hogy állandóan elfogy, elnehezedik a levegő, legalábbis a lenti nappalihoz képest, ami azért nagyobb tér. Szellőztetni gyakran szellőztetek, de akkor sem szűnik meg...
Szóval az a helyzet, hogy 12 éves vagyok. A szobám nagyon kicsi. A házunk 3 emeletes én a 2.-on vagyok, de a tetőtérben van egy szoba, amit most játszószobának nevezünk az öcsémmel, de csak csocsózni járunk fel. Így azt tökéletesen át lehetne alakítani hálószobává,...
Nekem 8 nm-es a szobám, de minden ismerősömnek jóval nagyobb a szobája :/ 14/F Köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!