Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi ez a szoba?

Nagyon kicsi ez a szoba?

Figyelt kérdés
[link]

ma 15:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Eléggé, de ha csak hálószobának használják elmegy. Egész nap ott lenni viszont nem kényelmes.
ma 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Alapjáraton nem mondanám nagyon kicsinek, de huzamosabb ottartózkodáshoz viszont az.
ma 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
72%

Azt kellene megérteni, hogy csak annyi helyen tudsz lenni, amekkora vagy. Nem fogsz tudni elfoglalni 1 m2 ülőfelületű széket, vagy 2 méter széles ágyat, ha nem vagy akkora. Tökéletesen elég 1 személynek.

Lehet ülni és feküdni - ezeket a bútorokat lehet cserélni, ha másfajta kellene. Mi mást csináltok? Ha valaki bezártságot érez, menjen parkba, mert az nem attól lesz, hogy 8 vagy 40 m2 a szoba. Nyilván nem alkalmas pogóra, vagy fallabdázni, de munka után pihenni, tanulni, totál jó, és közösségi életet nem szobában kell élni.

ma 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem megfelelne, akár életvitelszerűen is.
ma 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

A semminél sokkal jobb!

Szerintem nem a mérete, hanem az alakja a probléma. Sokkal jobban használható lenne és sokkal kellemesebb lenne huzamosabban benne tartózkodni, ha nem volna ennyire keskeny. (Amúgy biztosan nem így rendezném be, de a méreteket jó volna tudni)

ma 18:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Hogy rendeznéd be?
ma 18:22
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Olyan kicsi, hogy az már vicc. Mekkora lehet az a faltól falig távolság, talán 2.5 méter. Nyomasztóan kicsi, de hát kinek mi.
ma 18:32
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Börtön cellának megteszi.
ma 18:40
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem kicsi. Keskeny, de viszonylag hosszú. Ha megvan 8-9 négyzetméter, akkor nem vészesen kicsi. Egy fél szoba akkora egy panelben.
ma 19:44
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

9 és vagyok még

Ilyen szobában jó a dalról lehajtható és felhajtható asztal, egy személyes vagy emeletes ágy, lapos TV, tükör a falra hogy tágas nak tűnjön, világos színek is nagyot Ják a tér látszatát.

ma 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

4 családnak egy 35 m2 szoba túl kicsi?

4 család lakik benne: 1. család: ember+asszony+4 gyerek, 2. család: ember+asszony+ 5 gyerek, 3. család: ember+asszony+3gyerek, 4.család: ember+asszony+6 gyerek Így összesen: 26 fő volna a szobába?

Át szeretném rendezni a szobámat, de nem tudom hogyan kezdjem el?(Többi lent)

A szobám eléggé kicsi, ráadásul tetőteres is. Az ágyam kb. 13cm magas, amiben egy matrac van. Van még egy óriási könyvespolc, és a sarokban egy íróasztal. Szekrényekből csak kicsi van a tetőtér miatt. Ennyi fér a szobámba, és még maradt egy nagyon kicsi sarok. Szóval nem tudom hogy rendezzem be.

Kicsi szoba, rossz levegő. Mi a megoldás?

Elég pici a szobám, ami az emeleten van, 10 négyzetméter talán, a tél közeledtével folyamatos probléma, hogy állandóan elfogy, elnehezedik a levegő, legalábbis a lenti nappalihoz képest, ami azért nagyobb tér. Szellőztetni gyakran szellőztetek, de akkor sem szűnik meg...

Hogy győzzem meg anyukámat az új szobáról?

Szóval az a helyzet, hogy 12 éves vagyok. A szobám nagyon kicsi. A házunk 3 emeletes én a 2.-on vagyok, de a tetőtérben van egy szoba, amit most játszószobának nevezünk az öcsémmel, de csak csocsózni járunk fel. Így azt tökéletesen át lehetne alakítani hálószobává,...

Szerintetek ciki ha valakinek kicsi a szobája?

Nekem 8 nm-es a szobám, de minden ismerősömnek jóval nagyobb a szobája :/ 14/F Köszi a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!