Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sopronban olcsó szállás vagy...

Sopronban olcsó szállás vagy munkásszálló? 300-4000 körül?

Figyelt kérdés

miden érdekel. már néztem pár honlapot, de alig találtam, pedig biztos van olcsóbb szállás is.

köszi

2011. aug. 8. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Couchsurf.org
2011. aug. 8. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetemi kolesz.
2011. aug. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Van olcsó szállás párizsban?

3 fő részére keresek párizsba szállást. oldal címeket tudjátok ajánlani ahol meg lehet nézni az árakat és foglalni. előre is köszi. Bcs hogy rosszul fogalmaztam

Olcsó szállás Svájcban?

Csak egy éjszakát szeretnénk eltölteni Svájcban. Autóval mennénk. Zürich, Genf vagy Bazel között fogunk választani a szállás függvényében. Jó nekünk a panzió vagy a diákszálló is. 4-en mennénk.

Olcsó szállás Ausztriában az Osztrák-Svájc határ mentén?

Egy éjszakát szeretnénk csak megszállni. Szerintetek létezik olyan szállás, ami 30.000 Ft-nál nem kerül többe 4 főnek egy éjszakára?

Budapesten olcsó hétvégi kollégiumi szállás?

Arra lennék kíváncsi, hogy tanév közben Budapesten melyik kollégiumokban lehet hétvégi szállást szerezni és kb. mennyiért? Vagy esetleg tudtok valamit, ami ennél olcsóbb?

Olcsó szállás a IX. Kerületben, a Nemzeti Színház környékén?

Tudnátok ajánlani elfogadható áron, elfogadható szállást? Csak egy éjszakáról lenne szó.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!