Sopronban olcsó szállás vagy munkásszálló? 300-4000 körül?
miden érdekel. már néztem pár honlapot, de alig találtam, pedig biztos van olcsóbb szállás is.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
3 fő részére keresek párizsba szállást. oldal címeket tudjátok ajánlani ahol meg lehet nézni az árakat és foglalni. előre is köszi. Bcs hogy rosszul fogalmaztam
Csak egy éjszakát szeretnénk eltölteni Svájcban. Autóval mennénk. Zürich, Genf vagy Bazel között fogunk választani a szállás függvényében. Jó nekünk a panzió vagy a diákszálló is. 4-en mennénk.
Egy éjszakát szeretnénk csak megszállni. Szerintetek létezik olyan szállás, ami 30.000 Ft-nál nem kerül többe 4 főnek egy éjszakára?
Arra lennék kíváncsi, hogy tanév közben Budapesten melyik kollégiumokban lehet hétvégi szállást szerezni és kb. mennyiért? Vagy esetleg tudtok valamit, ami ennél olcsóbb?
Tudnátok ajánlani elfogadható áron, elfogadható szállást? Csak egy éjszakáról lenne szó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!