Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből éltek havonta?

Mennyi pénzből éltek havonta?

Figyelt kérdés
Hányan vagytok erre, ebből mennyi megy a rezsire, étkezésre? Elegendőnek tartjátok?
2011. nov. 17. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:

most 0 Ft, nem vagyok jogosult munkanélkülire.

amíg volt meló, 80ezret. rezsire elég volt, étkezésre nem mindig, pedig egyedül éltem, de albérletben.

2011. nov. 17. 21:02
 2/9 anonim válasza:
kb 90 000 Ft(300 Euró) egyedül,de Ausztriában, Kollégiumban, ami 60 000 Ft (legolcsób)per hó
2011. nov. 17. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:

A férjemmel még csak ketten vagyunk. Nekem jelen pillanatban nincs munkám. A férjem keresetéből (200 ezer nettó) élünk ketten. Ebből átlagosan 70 ezer megy el rezsire.

Elegendőnek mondanám. Ha spórolunk, akkor pont az a legjobb szó, hogy elegendő. Ha nekem is lenne egy olyan munkahelyem, ahol szintén 200 nettót keresnék, akkor az lenne csak igazán elegendő :))

2011. nov. 17. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
320 ezerből, 60-100 ezer az albérlet, 30-40 a kaja, elmegy egy jó összeg utazásra, szórakozásra. A többi megy a takarékszámlára.
2011. nov. 17. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
5-en vagyunk egy háztartásban és 460.000 FT a havi bevétel.De sok elmegy a ház törlesztésre.
2011. nov. 17. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egy szoliban dolgozok, 80-at keresek. A párom 300-500 között attól függ mennyi munkájuk van (építőipari kis vállalkozó).

- rezsi kompletten olyan 100 körül

- hitelek (házra, kocsira) most összesen kb 220

2011. nov. 17. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A párom jövedelme kb. 180 ezer, az enyém 40 ezer. Ebből a lakás törlesztője kb. 70, rezsi kb. 50, a maradék megy az egyéb kiadásokra. Sajnos van belőlük bőven, eléggé mínuszban is vagyunk, még most próbáljuk élhetőve tenni és bebútorozni a lakást, mindig elromlik valami, hol a mosógép, hol a tűzhely, hol csőtörésünk van (ilyenkor ázik az alattunk lakó), és az ágy is cserére érett, mert nagymamától örökölt és a szó szoros értelmében állnak bele a rugók a hátunkba. Nagyon nem elég, amit keresünk, a lakásra kb. 'csak' egy milla kéne, hogy megfelelően felújítsuk, de mivel az nincs, így apránként csináljuk és borzasztó, hogy mindig elromlik valami. Boldog lennék, ha legalább a vízvezetékeket ki lehetne cserélni, hogy ne lebegjen folyton a fejünk fölött a csőtörés réme, de 1200-250 ezer alatt esélytelen.
2011. nov. 18. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

A 6. vagyok.

Tehát 460 körüli az összbevétel , ebből havi 40 elmegy a törlesztésekre , több mint 100.000 a rezsi mivel a ház 220 nm ,meg egyéb kiadások de igazából nem szenvedünk hiányt semmiben.És nem vagyunk vállalkozók.A háztartásnak 2 felnőtt és 3 gyermek a tagja.

2011. nov. 18. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ketten élünk, havi bevétel kb 300-500ezer (vmikor több, vmikor kevesebb, páromnak másodállása is van), a rezsink kb 50-60 ezer, kaja kb 50e. Így elég jól elvagyunk, de amíg tanultunk, nagyon nehéz volt (már akkor is magunkat tartottuk el, csak diákmelóval sokkal nehezebb volt, szülők egyáltalán nem támogattak). Kis lakásban élünk, egy ideje kertes házra gyűjtünk.
2011. nov. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!