Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vegyestüzelésű kazánba tüzifáv...

Vegyestüzelésű kazánba tüzifával, hogy gazdaságosabb a tüzelés?

Figyelt kérdés
sürün rakni a fát hogy állandó 50-60 fokos legyen a viz,vagy megvárjam mig lehül kicsit,40 fok alá? szoval hogy fogy kevesebb fa?
2011. dec. 12. 15:55
 1/2 dirtboy ***** válasza:

mi az elején felnyomjuk a hőfokot aztán ha elérte a kellő hőfokot akkor hátul lezárjuk a lenti ajtót szintén bezárjuk és időnként rakunk rá fát hogy a meleget fent tartsa.

ha megvárnánk még megint lehűl a víz 40fokra megint sok fa kéne meg megnyitni hátul is hogy feltudjon melegedni vissza.

2011. dec. 12. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Idén kibéleltem a tűzteret samot-téglákkal.

Azóta nagyon tartja a meleget.

(Bár előbb jutott volna az eszembe.)

2011. dec. 12. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!