Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pest megyében, minél közelebb...

Pest megyében, minél közelebb Budapesthez, hol lehet találni nagyon olcsó albérletet (minigarzon vagy 1 saját szoba 1 főnek)? Kb mennyiért - rezsivel együtt? Hol érdemes keresgélni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:57
 1/1 Problem? ***** válasza:
100%
Pest mellett Diósd,Vecsés De Pesten belül is vannak olcsóbb kerületek ahol havi 30-plusz rezsiből bérelsz lakást.A rezsi az változó átlag kb. 6 ezer huf közös költség,villany, gáz víz kábel tv,net. Én rezsivel mindennel együtt havi 65 ezerből jövök ki.(télen)
2013. jan. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Egy 6 négyzetméteres szobába mennyibe kerül mindennel együtt a parketta?

Vagy milyen más burkolatot érdemes letenni, padlószőnyegen és laminált lapon kívül, és az mennyi kb?

Jobb vagy rosszabb lett a kapcsolatotok mikor összeköltöztetek? Én az együtt töltött időt értékelem a leginkább egy kapcsolatban. Érdemes lenne összeköltözni?

Nem tökéletes közelse a kapcsolatunk.Ha keveset találkozunk nyűgös és hisztis leszek,ezért arra gondoltam,hogy feldobnám a páromnak,hogy költözzünk össze.Szerintetek javíthat a kapcsolatunkon? Hiszen akkor többet együtt lennénk és lehet megszűnne ez a...

Távollátós szemüveget (mínuszos) érdemes monitorvédő lencsével együtt kérni? Vagy legyen egy távollátós és az irodai munkához egy sima monitorvédős szemüvegem?

Nem tudom, hogy lenne praktikusabb. Távolra rosszabbul látok, ezért -0,75-ös szemüveget kell csináltatnom. Főleg vezetéshez használnám, mert zavar, ha nem látom a táblákat. Monitorvédős szemüveg pedig munkavégzéshez kellene, ott inkább közelre kell nézni, nem hiszem,...

Mikor érdemes együtt lennünk, ha babát szeretnénk?

Vasárnap hajnalban lesz várhatóan ovulációm. Szerintetek mikor lenne a legnagyobb esélyem teherbe esni? 2 naponkénti együttlétet ajánlják. kedd-Csütörtök-szombat vagy inkább szerda-péntek-vasárnap?

Melyik mobilszolgáltató jön be nektek a legjobban ami a költségeket illeti?

Most feltöltős vagyok, de szeretnék váltani előfizetésesre a feleségemmel együtt illetve okos telót venni. Szeretnék internetezni is, melyik céget érdemes választani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!