Pest megyében, minél közelebb Budapesthez, hol lehet találni nagyon olcsó albérletet (minigarzon vagy 1 saját szoba 1 főnek)? Kb mennyiért - rezsivel együtt? Hol érdemes keresgélni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy milyen más burkolatot érdemes letenni, padlószőnyegen és laminált lapon kívül, és az mennyi kb?
Nem tökéletes közelse a kapcsolatunk.Ha keveset találkozunk nyűgös és hisztis leszek,ezért arra gondoltam,hogy feldobnám a páromnak,hogy költözzünk össze.Szerintetek javíthat a kapcsolatunkon? Hiszen akkor többet együtt lennénk és lehet megszűnne ez a...
Nem tudom, hogy lenne praktikusabb. Távolra rosszabbul látok, ezért -0,75-ös szemüveget kell csináltatnom. Főleg vezetéshez használnám, mert zavar, ha nem látom a táblákat. Monitorvédős szemüveg pedig munkavégzéshez kellene, ott inkább közelre kell nézni, nem hiszem,...
Ha van valaki aki kint van, illetve van tapasztalata kérem olyanok irjanak. Köszönöm !
Vasárnap hajnalban lesz várhatóan ovulációm. Szerintetek mikor lenne a legnagyobb esélyem teherbe esni? 2 naponkénti együttlétet ajánlják. kedd-Csütörtök-szombat vagy inkább szerda-péntek-vasárnap?
Most feltöltős vagyok, de szeretnék váltani előfizetésesre a feleségemmel együtt illetve okos telót venni. Szeretnék internetezni is, melyik céget érdemes választani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!