Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Meg lehet fordítani valahogy...

Meg lehet fordítani valahogy a bejárati ajtót, hogy ne befelé hanem kifelé nyíljon? Vagy létezik olyan változat ami eleve kifelé nyílik családi házról van szó

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mefordítani nem lehet. Mi akkor amikor a miénket megrendeltük, meg kellett jelölni, hogy merre nyíljon, és úgy gyártották le. Általában ezek befelé nyílnak. Lehet, hogy hülyeséget írok, de azért nem kifelé, mert akkor a pántok is kívülre esnének, azt meg a betörő simán leemeli. Tehát gondolom ezért nyílnak befelé. Szerintem nincs kifelényíló.
2009. szept. 21. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Úgy gyártják le ahogy szeretnéd. Gy. és Bejjának van ilyen bejárati ajtó ami kifelé nyilik. Ott láttam Én is, azért irtam őket példának.
2009. szept. 21. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy jó asztalos megtudja fordítani.Átteszi a vasalást és a zárat a másik oldalra.Csak nem biztos,hogy jó ha kifele nyílik az ajtó.
2009. szept. 21. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen ajtóról beszélünk? Fa vagy műanyag?

A műanyagot nem lehet, a pánt miatt sem (a kifelé nyíló műanyag bejárati ajtóknak kívül van a pántja, de teljesen más pántot kap mint a befelé nyíló, nem lehet csak úgy leemelni), de az igazi ok az az hogy kívül lenne az üvegléc ami beszorítja a díszpanelt.

A fát meg szerintem egy asztalos megoldja.

2009. szept. 25. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
fáról beszélünk
2009. szept. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Family Guy - Bird is the word csengőhang változat létezik?

Mert csak a sorozatból kivágott zenét találtam meg, nincs olyan, amit belehetne állítani csengőhangnak.

Acélbetétes bakancsból mint pl Heavy Duty, létezik barna nubukbőr változat?

Szóval nem munkavédelmi, hanem egy olyan igazi varacskos rocker bakancsról beszélek.

Mely termékekből létezik lebutított változat, ami más néven fut?

Gondolok itt olyasmire, amit a megváltoztatott összetevők miatt jogilag már nem lehet annak nevezni ami eredetileg volt. Például: tej helyett reggeli ital, tejföl helyett frissföl. Bővítsük a listát.

Az Odüsszeia-ból létezik ifjúsági változat?

Egy helyen olvastam hogy igen de én nem találom. Azért is kérdem mert elkezdtem olvasni, az első fejezet után beleőrültem annyira érthetetlen nyelvezete van... Nem értem miért ezt kell feladni egy 9.-esnek!

Az After. Life című filmből létezik szinkronos változat?

Nálunk elvileg nem játszották a mozik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!