Meg lehet fordítani valahogy a bejárati ajtót, hogy ne befelé hanem kifelé nyíljon? Vagy létezik olyan változat ami eleve kifelé nyílik családi házról van szó

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Milyen ajtóról beszélünk? Fa vagy műanyag?
A műanyagot nem lehet, a pánt miatt sem (a kifelé nyíló műanyag bejárati ajtóknak kívül van a pántja, de teljesen más pántot kap mint a befelé nyíló, nem lehet csak úgy leemelni), de az igazi ok az az hogy kívül lenne az üvegléc ami beszorítja a díszpanelt.
A fát meg szerintem egy asztalos megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Mert csak a sorozatból kivágott zenét találtam meg, nincs olyan, amit belehetne állítani csengőhangnak.
Szóval nem munkavédelmi, hanem egy olyan igazi varacskos rocker bakancsról beszélek.
Gondolok itt olyasmire, amit a megváltoztatott összetevők miatt jogilag már nem lehet annak nevezni ami eredetileg volt. Például: tej helyett reggeli ital, tejföl helyett frissföl. Bővítsük a listát.
Egy helyen olvastam hogy igen de én nem találom. Azért is kérdem mert elkezdtem olvasni, az első fejezet után beleőrültem annyira érthetetlen nyelvezete van... Nem értem miért ezt kell feladni egy 9.-esnek!
Nálunk elvileg nem játszották a mozik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!