Bella@2016 kérdése:
Hogy vegyem rá magam hogy megcsináljam a dolgomat? (Tanulni, elrámolni magam után stb. )
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 17:06
1/4 anonim válasza:
Vegyél egy tablacsokit és ösztönözd magad. Pl. : egy megtanult anyag után kaphatsz egy kocka csokit. :D én így szoktam
2/4 anonim válasza:
Sehogy. Ha neked az a jo ha nem tanulsz, a rendetlenség a térdedig ér. Majd egyszer valamikor megnösz és igyekszel bepotolni amit tudsz.
3/4 anonim válasza:
Probald ki, hogy nem eszel lisztes eteleket, sem kenyeret, sem mast. Zard ki a glutent es szerintem sokkal tobb energiad lesz. Azert irom ezt valasznak, mert nekem bevalt, pedig nem nezettem soha etelallergiara tesztet es megis ezerszer tobb energiam van es tevekenyebb vagyok, amiota ezt kihagytam a kajak kozul.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat és megpróbálom hátha beválik de szerintem be fog válni és még egyszer nagyon szépen köszönöm
2016. júl. 2. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!