Mit csináljak a nyári szünetben mert unatkozok, valami elfoglaltságot ajánjatok?! Jöhet bármi én bármit kipróbálok :D
Fagyizz a barátnőiddel,csináljatok fagyi kihívást:
1 hétig minden nap elmentek egy-egy különböző cukrászdába/fagyizóba.Hét végén pedig válasszatok nyertes fagyizót vagy top 3-mat!
Tudom , hogy alap,de ugorj le a strandra!
Készíts magadnak nyári koktélokat,turmixokat!
Van állatod? Ha igen játsszatok együtt!
Kreatívkodj egy kicsit , ajánlom: https://www.youtube.com/channel/UCP5g4zp8KjJCbtE1LolmXLg
Nem tudom,hogy hol laksz, de ha van rá lehetőséged utazz be Budapestre(vonnattal is akár) és töltsetek el ott egy napot,üljetek fel az óriáskerékre stb...
Buszozz be a barátnőiddel a legközelebbi plázába és nézelődjetek,shoppingoljatok
Süss sütiket!
Esetleg rendezgesd át a szobád,rakj bele 1-2 új dekorációt,díszpárnát! Ajánlom: [link]
De nem muszáj vásárolni saját kezőleg is lehet készíteni!
Készíts mini sziklakertet és gondozgasd.Ha nincs kertetek,ez akkor is megvalósítható:
Remélem segítettem, írd meg használhatóak e az ötleteim!
1-es vagyok még pár ötlet:
Menjetek el túrázni egy a legközelebbi erdőbe!(nekem személy szerint szerencsém van mert fél utcára van az erdő)
Próbálj ki vadabb színeket a körmödön, a hajadon is akár(kimosható hajsprayt használj)!
Indulj el egy kis "körútra" és fotózd le az utadba akadó virágokat! Otthon készíts belőle egy kis képgyűjteményt!Ugyanezt meglehet fákkal,állatokkal stb..
olvass, nézz sorozatokat. ha van kertetek akkor napozhatsz is. kipróbálhatsz recepteket is. ha élnek a nagyszüleid látogasd meg őket,akár több napra is!
társas programok: barátnőiddel próbáld felvenni a kapcsolatot,hogy kinek lenne kedve találkozni?esetleg meg is hívhatod magadhoz őket. nekem ennyi idősen aludt is itt több barátnőm. és nagyon jól elvoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!