Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az egyik radiátor alja teljese...

Az egyik radiátor alja teljesen hideg marad, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Szobán belül 2db radiátor van, az egyik jól működik, a másik alja már nem melegszik fel és tapintásra úgy érzékelem, hogy felül is hidegebb, mint a jól működő. Légtelenítéssel próbálkoztam, kazánban a nyomás 1,5bar. Valakinek valami ötlet, mielőtt kihívnám a szerelőt?
2025. jan. 4. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elzártam minden radiátort. Érdekes hanggal dolglzik(mint amikor a wc tartály töltődik meg vízzel), de ahogy egy másik radiátort kinyitok a hang megszűnik. Elkezdett melegedni, jobb mint volt, de nem az igazi. A légtelenítő szelep oldalán levő kb. A 3. barázdától, ahogy haladok a másik irányba egyre melegebbb az alja. A csőben is hallok pattogást. Szerelő lesz ebből, köszönöm a segítségeket.
2025. jan. 5. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Hallod a víz mozgását.Ha melegedés van termeli ki magából a levegőt .Ha a radiátor vége melegedni kezd,akkor ez fűteni is fog.
2025. jan. 5. 15:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy kinyitottam őket újra, megint hideg az alja. :D Szívás.
2025. jan. 5. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Zárd el mindet csak ezt hagy nyitva . Csöpögőre hagy a légtelenitőt,itt már kinyomja levegőt .Az elcsöpögő vizet majd pótolni kell,ha szűkséges .
2025. jan. 5. 17:11
1 2

További kérdések:

Ez a fúrókalapács jó lehet? Vagy inkább minőségibbet vegyek?

Kínai, de csak néha, otthoni munkákhoz kellene. Ebben az árkategóriában jó?SDS-Plus, kuplungos: Videó: Még ezt is néztem: Amúgy nem értek ezekhez a gépekhez. Vakolat véséshez kellene jelenleg egy masina. Később meg bármi közbe jöhet, szóval jó ha van egy ilyen.20...

Milyen beltéri falfestékek vannak kimondottan dohos, penészes szag eltüntetésére vályogház falára?

Valamikor ázott volt a fal, de már rég kiszáradt, miután évekkel ezelőtt alá lett alapozva. Csak még megmaradt a dohos szag.

Vályogházból a dohos szag sose fog eltűnni teljesen?

Adott egy vízszigetelés nélküli ingatlan, amit az ügyes mekkmesterek betonba csomagoltak. Aljzatbeton a falakba nyomja vizet. A falakat cementes vakolat borítja (szerencsére csak az alsó 50-70 centit). Elkezdtem belül leverni a vakolatot, ami már amúgy is pereg...

A piros mennyire ritka szobaszín?

Ismertek olyat akinek ilyen színű a szobája? Nektek milyen színű? És mit gondoltok a piros színű szobáról?

Felétek a vállalkozók betartják a hétvégi csendrendeletet ?

Nálunk nincs full tiltás, mint mondjuk egy üdülőövezetben, csak annyi van, hogy hétvégén, 8-18 óra között lehet zajongani (hétköznap már 6-tól). Ezzel szemben már fél 7-kor ütötte a vállalkozó az ikerházunk falát, és tépte le a lemezelést. Tulajdonos, aki amúgy nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!