Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Újépítésű lakásba érdemes...

Újépítésű lakásba érdemes redőnyt kérni? Utólag vajon olcsóbb lenne más céggel beszereltetni?

Figyelt kérdés
Sokallom az árát. 2 ablak/ szoba,terasz (200 felett) Nem létszükséglet. Kiadnánk később. Ha később, más cég szereli be, lehet, hogy drágább lesz? (1,5 év múlva) Mellékesen keleti fekvésű:) Gondolom télen és nyáron is jól jön, de mivel nem mi fizetjük a kiadásokat, ezért is dilemmázom.

márc. 13. 09:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

#9 A redőny kint van. Ha leengeded akkor szigetelik is a lakást hidegben, melegben, védi az ablakot esőtől, jégtől.

Kevésbé tud sötétíteni.

Amúgy tökéletes a belső árnyékoló is. Csak más.

márc. 13. 12:14
 12/26 anonim ***** válasza:

Az építtető céggel csináltatni, az a kérdés?

Mi 2 építkezésen voltunk, az egyik 100 000/nm-ért, a másik 120 000/nm-ért csinálja a kulcsrakész állapotot, abban benne van a redőny, szúnyogháló is.

10: Hát ez gyanús...

márc. 13. 12:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, az plusz pénz, az illetékbe is beleszámít..
márc. 13. 13:06
 14/26 A kérdező kommentje:
Mi gyanús? Az ár vagy hogy nem mondanak meretet? Meg a szoba mereteket aem mondtak meg..
márc. 13. 13:08
 15/26 A kérdező kommentje:
Jav. sem
márc. 13. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Meg a szoba mereteket aem mondtak meg.."

Én másik válaszoló vagyok, de ez már nekem is gyanús lenne.

Eleve látni akarok egy alaprajzot, méretekkel együtt. Addig szerződést sem kötök semmire, mert azt se tudom, mit akarnak építeni.

márc. 13. 13:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Csak azt adták meg, ami eleve megvolt a honlapon. Ott fel van tüntetve mekkora a szoba/furdo/erk. Amikor a helyszínen kértünk pontos méreteket, nem adtak.
márc. 13. 13:33
 18/26 A kérdező kommentje:
Szóval igen, alaprajzot nem adtak..
márc. 13. 13:34
 19/26 A kérdező kommentje:
16- os, ha nem adnak alaprajzot elallnal a veteltol?
márc. 13. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy építészmérnök meg se tervezte???? Szóval minden szabálytalan?

Hűha, ez egyre cifrább. Ilyenbe én nem mennék bele. Kifizetem az árát, aztán majd lebontatja velem a hivatal. Na, menjenek a jó anyjukba az ilyen építők.

márc. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!